V-Tac 100W LED gadelampe
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 135lm/w

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac 100W LED gadelampe - Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 135lm/w samsung Udvid

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorveje.

Leverer hele 120 lumen pr. watt.

Læs mere..

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
Tilbuddet udløber snart:

DKK 660,80

inkl. moms

DKK 826,00 inkl. moms

-20%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 100W LED gadelampe, Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 135lm/w

Produktet er en kraftfuld og effektiv LED gadelampe, der er designet til udendørs brug. Med en effekt på 100W og en lysstyrke på 13500 lumens er den velegnet til at oplyse større områder som gader og parkeringspladser. Den har en bred spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og giver en god belysning over et stort område.

LED gadelampen er udstyret med en Samsung LED chip, der er kendt for sin høje kvalitet. Dette sikrer en lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Der medfølger også en 5 års producentgaranti, der giver ekstra tryghed for køberen.

Det lys, der udsendes fra gadelampen, kan vælges i to forskellige kulører. En neutral hvid (4000K) kulør, der giver et effektivt og behageligt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så de belyste emner fremstår naturlige. Derudover tilbydes også en kold hvid (6400K) kulør, der giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensionerne 260 x 535 x 64 mm passer gadelampen perfekt ind i de fleste udendørsområder. Den har en hul størrelse på 60 mm, der giver mulighed for nem og hurtig installation. Gadelampen er desuden IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan tåle vandstænk og regn.

En af fordelene ved gadelampen er, at den kommer med en integreret lyskilde. Dette betyder, at der ikke er behov for at købe eller udskifte pærer. Alt er samlet i én enhed, der er klar til brug.

Samlet set er V-Tac 100W LED gadelampen et højkvalitetsprodukt, der sikrer effektiv og pålidelig belysning udendørs. Med sin Samsung LED chip og 5-års producentgaranti kan der forventes en lang levetid for hele produktet. Vælg mellem den neutrale hvide eller den kolde hvide kulør og få den perfekte belysning til dit behov.


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 13500 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 535 mm.
Bredde 260 mm.
Dybde 64 mm.
Hulstørrelse 60 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spændingsinterval AC:220-240V,50Hz
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.