Restsalg: V-Tac 3W LED spotpære
Samsung LED chip, R39, E14

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 3W LED spotpære - Samsung LED chip, R39, E14 samsung Udvid

3W LED spotpære med slank hals og E14 fatning.

Formbetegnelse: R39.

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 11,70

inkl. moms

DKK 18,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne 3W LED spotpære er et praktisk og energieffektivt alternativ til traditionelle glødepærer. Med en E14 lille fatning erstatter den en 25W pære, hvilket giver store besparelser på strømregningen. Pæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en lysstyrke på 250 lumens med en retningsbestemt spredning på 120 grader.

Det naturlige lys fra denne LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en flot og ægte gengivelse af alle farver. Med en Samsung LED chip og en 5 års producentgaranti kan du være sikker på en pålidelig og holdbar belysningsløsning.

Denne LED pære har en forventet levetid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Takket være den høje kvalitet af LED chippen, den professionelle driver og effektiv køling, kan du nyde et kraftfuldt lys i lang tid.

Produktet findes i kold hvid (6400K), som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne farve passer godt til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekorative elementer.

Med dimensioner på 67 x Ø39 mm passer denne LED spotpære perfekt til mange forskellige armaturer og lamper. Opgrader din belysning med denne energieffektive og holdbare løsning fra V-Tac.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 67 mm.
Diameter 39 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Erstat 25W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.