Nordlux Pære E14 Filament C35 6,3W 806LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10961-0

New product

DKK 57,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Pære E14 Filament C35 6,3W 806LM 2700K, Klar

Dette produkt er en pære med E14 fatning, der tilsluttes til en 230V forsyning. Den er designet med et klart glas, der skaber et stilfuldt udseende i enhver lampe eller armatur.

Pærens lysstyrke er på imponerende 806 lumens, hvilket giver en kraftig belysning. Desuden har pæren en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette er ideelt i situationer, hvor en bred belysning er ønsket, f.eks. i en loftslampe eller en pendel.

En af de vigtige funktioner ved denne pære er dens høje lyskvalitet med en RA (Color Rendering Index) værdi på 80-85. Dette betyder, at pæren er i stand til at vise farver så præcist som muligt, hvilket skaber et naturligt og ægte belysning. Med denne pære kan du være sikker på, at alle farver i dit hjem eller arbejdsområde vil blive fremvist på den mest flotte og autentiske måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde behovene hos de fleste brugere.

Denne pære er designet til at være energieffektiv og har en effekt på 6,3 watt. Den har en farvetemperatur på 2700K, hvilket skaber en varm og hyggelig atmosfære. Dette gør pæren perfekt til brug i stuer, soveværelser, spisestuer eller andre områder, hvor en behagelig og blød belysning er ønsket.

Samlet set er Nordlux Pære E14 Filament C35 6,3W 806LM 2700K en pålidelig og praktisk lyskilde, der vil opfylde dine behov for belysning. Den giver ikke kun en kraftig og jævn belysning, men også en høj lyskvalitet, der vil fremhæve alle farver i dit hjem. Med dens energieffektive design vil denne pære også hjælpe med at reducere dit energiforbrug og spare penge på lang sigt.

Lyset
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".