Nordlux Pære E14 Filament C45 4W 470LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10965-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Pære E14 Filament C45 4W 470LM 2700K, Klar

Denne Nordlux pære er designet til at give dig en praktisk og æstetisk belysning til dit hjem. Med en effekt på 4W er den både energibesparende og miljøvenlig. Pæren tilsluttes let til en 230V forsyning for nem installation.

Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredning på 360 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Uanset om du placerer den i en loftlampe, en bordlampe eller en væglampe, vil den give en behagelig og lys atmosfære.

Det er vigtigt at fremhæve, at denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den er i stand til at vise alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du ønsker at belyse et maleri, en plante eller bare dit dagligstuerum, vil denne pære sikre, at alle farver vises, som de skal.

Med sin klare glaskugle kan denne pære også bidrage til at give en moderne og stilfuld æstetik til dit rum. Det minimalistiske design passer ind i enhver indretningsstil og er ideel til både privat og kommerciel brug.

Nordlux Pære E14 Filament C45 4W 470LM 2700K, Klar er en pålidelig og holdbar belysningsløsning, der passer til forskellige belysningsbehov. Uanset om du har brug for ekstra lys i køkkenet, stuen eller soveværelset, vil denne pære levere pålideligt og effektivt lys.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".