Nordlux Pære E14 Filament C45 4W 470LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10965-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Den Nordlux Pære E14 Filament C45 er en energibesparende pære med en effekt på 4W. Denne pære tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til brug i mange forskellige lamper og armaturer.

Pæren har en imponerende lysstyrke på 470 lumens og en høj spredning på 360 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet og eliminerer mørke områder. Med denne pære kan du skabe en behagelig og lys atmosfære i ethvert rum.

Lyskvaliteten er førsteklasses med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset fra pæren er naturligt og ægte og viser alle farverne flot og nøjagtigt. Uanset om du har brug for belysning til arbejde, hygge eller dekoration, vil denne pære opfylde dine behov.

Den Nordlux Pære E14 Filament C45 er en holdbar og pålidelig pære. Med en forventet levetid på op til 15.000 timer kan du nyde godt af det flotte lys i lang tid, før du behøver at udskifte pæren.

Denne pære er klar og har en klassisk C45 form, der passer perfekt til en bred vifte af lamper og armaturer. Pæren er også ideel til brug i lystofrør og pendellamper.

Samlet set er den Nordlux Pære E14 Filament C45 4W en fremragende belysningsløsning til alle dine behov. Med dens høje lysstyrke, jævne spredning af lyset og førsteklasses lyskvalitet er du garanteret et flot og behageligt lys i dit hjem eller kontor.

Uanset om du vælger at bruge den til at skabe et hyggeligt hjørne eller til at belyse et større område, vil denne pære opfylde dine forventninger til både funktionalitet og æstetik.

Lyset
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug4W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".