Nordlux Pære E14 Filament T25 4W 470LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10968-0

New product

DKK 33,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 4W.

Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysstyrke på 470 lumens og en høj spredning på 360 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Den Nordlux Pære E14 Filament T25 4W 470LM 2700K, Klar er en fantastisk lyskilde til dine belysningsbehov. Med en effekt på 4W er den energieffektiv og bidrager til at reducere dit energiforbrug. Den tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør den egnet til en bred vifte af belysningsinstallationer.

Med en lysstyrke på 470 lumens producerer denne pære tilstrækkeligt med lys til at oplyse ethvert rum. Den høje spredning på 360 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt og eliminerer mørke pletter eller skygger. Dette resulterer i en behagelig belysning og skaber en indbydende atmosfære i ethvert rum.

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde, hvilket gør den ideel til brug i hjemmet, butikker eller restauranter, hvor farvernes nøjagtighed er vigtig. Med denne pære kan du være sikker på, at du får en behagelig og autentisk belysning, der fremhæver alle detaljer i dit rum.

Den Nordlux Pære E14 Filament T25 4W 470LM 2700K, Klar er ideel til en bred vifte af applikationer, herunder almen belysning, accentbelysning og dekorativ belysning. Den klare glasdesign gør det muligt for lyset at sprede sig frit og skaber en smuk atmosfære i ethvert rum.

Med dens energieffektivitet, høje lysstyrke og fremragende lyskvalitet er denne pære et pålideligt valg til ethvert formål. Uanset om du har brug for en pålidelig lyskilde til dit hjem eller din virksomhed, vil den Nordlux Pære E14 Filament T25 4W 470LM 2700K, Klar opfylde dine behov og overgå dine forventninger.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".