Nordlux Pære E14 Filament C45 1,2W 140LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

9405-0

New product

DKK 25,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Køb Nordlux Pære E14 Filament C45 1,2W 140LM 2700K, Hvid, hvis du er på udkig efter en energieffektiv belysningsløsning til dit hjem eller arbejdsrum. Denne pære er designet til at tilsluttes til en standard 230V forsyning og er et ideelt alternativ til traditionelle glødepærer.

Spredning og lyskvalitet

Med sin høje spredning på 360 grader sikrer Nordlux Pære E14 Filament C45 en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du vil opleve en ensartet belysning, der når ud til alle hjørner af rummet. Lysets høj kvalitet med en RA-værdi på 80-85 garanterer, at det naturlige lys viser alle farver i deres flotteste og mest ægte udtryk. Dette gør det ideelt til forskellige behov i de fleste situationer.

Funktion og specifikationer

Denne pære er designet til at passe til E14 fatninger og har en effekt på 1,2 watt og en lysstyrke på 140 lumen. Den udsender et varmt hvidt lys med en farvetemperatur på 2700 Kelvin, hvilket skaber en indbydende atmosfære i dine rum. Denne pære er også kompatibel med dæmpere, så du kan justere lysstyrken efter behov.

Nordlux Pære E14 Filament C45 er både energieffektiv og holdbar. Den har en forventet levetid på op til 15.000 timer, hvilket betyder, at du kan nyde godt af dens fordele i lang tid. Denne pære er også miljøvenlig med sin energibesparende teknologi.

Anvendelse og design

Denne pære er velegnet til mange anvendelsesformål. Du kan bruge den til både generel belysning og dekorative formål. Med sit klassiske filamentdesign tilføjer den et strejf af æstetik til dine lamper og armaturer.

Kort sagt er Nordlux Pære E14 Filament C45 1,2W 140LM 2700K, Hvid et pålideligt og stilfuldt valg, når det kommer til at opgradere dit lys og skabe den ønskede atmosfære i dine rum. Uanset om du bruger det derhjemme eller på kontoret, vil denne pære opfylde dine lysbehov og give et behageligt miljø.

Lyset
Spredning360 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".