V-Tac 15W Solcelle gadelampe LED
Sort, inkl. solcelle, sensor, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 15W Solcelle gadelampe LED - Sort, inkl. solcelle, sensor, IP65 v-tac Udvid

Denne V-Tac 15W LED Solcelle gadelampe er den perfekte løsning til udendørs belysning. Med dens specielle egenskaber kan du nyde lys i op til 36 timer efter kun 6-7 timers opladning. Lampen leveres med et kraftfuldt solcellepanel på 15W, der sikrer en hurtig og effektiv opladning.

  • IP65-klassificering giver en robust og vandtæt lampe, der kan modstå selv de hårdeste vejrforhold.
  • Indbygget sensor aktiverer lampen automatisk, når der registreres bevægelse.
Mål på gadelampen: 413x232x58 mm

Flere detaljer

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 680,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og miljøvenlig belysning med V-Tac 15W LED Solcelle gadelampe

V-Tac 15W LED Solcelle gadelampe er en fremragende mulighed for at få effektiv og miljøvenlig belysning udendørs. Denne gadelampe har en effekt på 15W, hvilket gør den til en ideel løsning til at belyse forskellige udendørsområder som haver, fortove og parker. Med dens inkluderede solcelle kan den generere sin egen strøm fra solens energi, hvilket betyder, at den ikke kræver tilslutning til et elnet og er derfor omkostningseffektiv og bæredygtig.

Denne gadelampe har en lysstyrke på 1600 lumens, hvilket betyder, at den kan levere et kraftigt og klart lys. Med en høj spredning på 140 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset i området, hvilket gør den velegnet til at belyse større områder effektivt.

En af fordelene ved denne gadelampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette betyder, at den kan opfylde langt de flestes behov, uanset om den bruges til belysning af en park, indkørsel eller andre udendørsområder.

Denne gadelampe er tilgængelig i neutral hvid (4000K) kulør, hvilket giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Dette gør det lettere at se og arbejde udendørs, og sikrer at alle farver erkendes og vises korrekt.

Med dimensionerne 232 x 413 mm har denne gadelampe en passende størrelse til at blive monteret på vægge, stolper eller andre overflader. Den har desuden en IP65-vurdering, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og er i stand til at tåle vandstænk og regn. Dette gør den velegnet til at blive brugt i forskellige vejrforhold.

V-Tac 15W LED Solcelle gadelampe er også udstyret med en sensor, der gør det muligt for lampen at tænde automatisk, når det bliver mørkt og slukke igen, når det bliver lyst. Dette gør det både praktisk og energibesparende, da lampen kun er i brug, når der er behov for det.

Alt i alt er V-Tac 15W LED Solcelle gadelampe et fremragende valg til at skabe effektiv og miljøvenlig belysning udendørs. Med sin høje lysstyrke, jævne fordeling af lys og høje lyskvalitet opfylder den langt de flestes behov. Denne gadelampe er også nem at installere og bruge, hvilket gør den til en praktisk og pålidelig løsning til udendørsbelysning.

Lyset
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1600 lumens
Spredning140 grader
RA>= 80
Dimensioner
Højde413 mm.
Bredde232 mm.
MaterialeABS+PC
Effekt & spænding
Forbrug15W
Andet info
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.