V-Tac 40W Solcelle gadelampe LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, sensor, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 40W Solcelle gadelampe LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, sensor, IP65 v-tac Udvid

Denne lampe er designet til at give belysning uden behov for elektricitet og er perfekt til udendørsområder. Med dens IP65-klassificering er den vandtæt og holdbar i alle vejrforhold. Den har en sensor, der aktiveres i en rækkevide på 8-12 meter, hvilket gør den ideel til at opdage bevægelse og give lys, når det er nødvendigt. Lampen kan fungere i op til 36-120 timer på kun 8-10 timers opladningstid, hvilket sikrer langvarig og pålidelig belysning. Vælg denne gadelampe for en effektiv og miljøvenlig løsning til udendørsbelysning!

  • Effektiv og miljøvenlig solcelleteknologi
  • Vandtæt og holdbar med IP65-klassificering
  • Sensor med en rækkevide på 8-12 meter
  • Lyser i op til 36-120 timer på kun 8-10 timers opladning
Mål på gadelampen: 706,1x289,7x73,6 mm

Læs mere..

  • Neutral

DKK 1.945,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 40W LED Solcelle gadelampe, Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, sensor, IP65

Denne V-Tac 40W LED Solcelle gadelampe i Sort er et perfekt valg til udendørsbelysning. Med dens effekt på 40W kan den lyse op med en imponerende lysstyrke på 4800 lumens. Dette sikrer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Med denne godkendte lyskvalitet kan den dække langt de fleste behov.

En stor fordel ved denne gadelampe er, at den leveres med 3 års producentgaranti, så du kan have fuld tillid til dens kvalitet og holdbarhed. Den er også fremstillet med en neutral hvid kulør på 4000K, hvilket skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyskilden i denne lampe er integreret, hvilket gør installationen nem og problemfri.

Med dimensionerne 289,7 x 706,1 mm passer denne gadelampe nemt ind i ethvert udendørs område. Den har også en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og er i stand til at tåle vandstænk og regn. Dette gør den ideel til brug på gader, parker, indkørsler og andre udendørsområder, hvor holdbarhed og pålidelighed er vigtige faktorer.

En ekstra praktisk funktion ved denne gadelampe er, at den leveres med en solcelle og fjernbetjening. Solcellen gør det muligt at bruge solenergi til at oplade lampen, hvilket er både miljøvenligt og energibesparende. Fjernbetjeningen gør det nemt at tænde og slukke for lampen og justere indstillingerne efter behov.

Alt i alt tilbyder denne V-Tac 40W LED Solcelle gadelampe med sit flotte design, holdbarhed, effektive lyskvalitet og solcelle- og fjernbetjeningsfunktionen en praktisk og pålidelig løsning til udendørsbelysning. Samtidig giver den dig 3 års producentgaranti og sikrer, at dine udendørsområder forbliver belyste og sikre i lang tid.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 4800 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Højde 706,1 mm.
Bredde 289,7 mm.
Materiale ABS+PC+Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 40W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.