V-Tac 30W Solcelle gadelampe LED
Inkl. fjernbetjening, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W Solcelle gadelampe LED - Inkl. fjernbetjening, IP65 v-tac Udvid

Skab lys i dine udendørsområder med V-Tac LED Solcelle gadelampen. Denne lampe er udstyret med et solcellepanel på 60W, der gør det muligt at oplyse området i op til 8-10 timer på blot 4-6 timers opladning. Med en IP65-klassificering er lampen også velegnet til udendørs brug og kan modstå forskellige vejrforhold. Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt styre og indstille lysets styrke efter behov. Denne gadelampe er ideel til at oplyse stier, haver og andre udendørs miljøer, og sikrer at du altid har lys, når du har brug for det.

  • Oplyser området i op til 8-10 timer på blot 4-6 timers opladning
  • IP65-klassificering sikrer holdbarhed i udendørs miljøer
  • Solcellepanel på 60W for effektiv opladning
  • Perfekt til stier, haver og andre udendørs områder
  • Fjernbetjening medfølger for nem styring af lysets styrke
Mål på gadelampen: 530x200 mm

Læs mere..

  • Neutral

DKK 2.593,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og energibesparende belysning med V-Tac 30W Solcelle gadelampe LED

Effekt: Med en effekt på 30W er denne solcelle gadelampe fra V-Tac en effektiv og energibesparende løsning til udendørs belysning. Den har en lysstyrke på imponerende 3000 lumens, hvilket sikrer et kraftigt og klart lys.

Lyskvalitet: Med en høj RA værdi på 80-85 leverer denne gadelampe en lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette giver et naturligt lys, der er tilstrækkeligt for de flestes behov.

Kulør på lyset: Vælg mellem Neutral hvid (4000K), som giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår naturlige og tydelige.

Dimensioner: Med målene 200 x 530 mm passer denne gadelampe godt til de fleste udendørs områder. Den har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og giver optimal belysning.

IP65: Denne gadelampe har en IP65 klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Dette gør den ideel til belysning af have, gangstier, parkeringspladser og lignende udendørs områder.

Med en integreret lyskilde er denne V-Tac solcelle gadelampe let at installere og bruge. Den medfølgende fjernbetjening giver dig mulighed for nemt at styre lysstyrke og andre funktioner.

Alt i alt er denne 30W solcelle gadelampe LED fra V-Tac en pålidelig og effektiv løsning til udendørs belysning, der kombinerer høj kvalitet, energieffektivitet og holdbarhed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 3000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 530 mm.
Bredde 200 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.