V-Tac 50W Solcelle gadelampe LED
Hvid, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W Solcelle gadelampe LED - Hvid, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac Udvid

Denne hvide gadelampe er udstyret med et solcellepanel, der oplader lampebatteriet og giver dig mulighed for at lyse op uden at bruge elektricitet. 

  • Fjernbetjent: Styr lampefunktionerne nemt og bekvemt med fjernbetjeningen.
  • Længere batterilevetid: Efter en fuld opladning kan lampen lyse i op til 8-10 timer, så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for lys.
  • Bæredygtig energi: Solcellepanelet på 50W gør det muligt for lampen at oplade sig selv ved hjælp af solens energi, hvilket gør den mere miljøvenlig.

Opgrader din udendørsbelysning med V-Tac 50W LED Solcelle gadelampe og få en effektiv og energibesparende løsning til at lyse din vej.

Mål på gadelampen: 720x320x100 mm

Læs mere..

  • Kold

DKK 2.946,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og energibesparende

Denne V-Tac 300W LED Solcelle gadelampe er et ideelt valg til at oplyse dit udendørsområde på en energibesparende måde. Med en effekt på 50W kan den levere en lysstyrke på imponerende 3000 lumens, hvilket sikrer et klart og kraftfuldt lys. Lyskilden har desuden en høj spredning på 120 grader, hvilket garanterer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder.

Høj lyskvalitet og naturlig belysning

Denne gadelampe er designet til at levere en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er både flot og ægte, og viser alle farver på en naturlig måde. Uanset om du bruger den til boligområder, parker eller kommercielle områder, vil denne lampe opfylde de flestes behov for lyskvalitet.

Holdbarhed og garanti

Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at denne gadelampe er af høj kvalitet og holdbarhed. Du behøver ikke bekymre dig om udskiftning eller reparation i lang tid, da den er designet til at modstå selv de mest udfordrende vejrforhold.

Let at installere og bruge

Denne V-Tac gadelampe leveres med en solcelle, der gør den ideel til udendørsbrug. Solcellen opsamler solenergi og omdanner den til strøm til lampen. Du behøver ikke bekymre dig om bekostelige og komplicerede installationer. Gadelampen leveres desuden med en fjernbetjening, så du nemt kan justere lysstyrken og tænde eller slukke for lampen efter behov.

Velegnet til udendørsbrug

Med en IP65 kapslingsklasse kan denne lampe bruges i udendørsområder, da den er beskyttet mod vandstænk og regn. Den er yderst holdbar og kan modstå selv de mest krævende vejrforhold. Med dens dimensioner på 320 x 720 mm er den tilpas kompakt til nem installation, samtidig med at den er kraftig nok til at oplyse større områder.

Denne gadelampe er tilgængelig i en kold hvid farve med en temperatur på 6000K. Denne farve giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, og bruges typisk sjældent i Skandinavien. Det er dog en populær farve til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Med sin effektive og energibesparende LED-teknologi, høje lyskvalitet og holdbarhed er denne V-Tac 300W LED Solcelle gadelampe det perfekte valg for at oplyse dit udendørsområde. Udnyt solens energi til at skabe et klart og naturligt lys, samtidig med at du sparer på energiforbruget. Med sin 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at du får et holdbart og pålideligt produkt.

Lyset
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 3000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 720 mm.
Bredde 320 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 50W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.