V-Tac 7.5W Solcelle havelampe LED
Sort, Ø42 cm, solcelle, sensor, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 7.5W Solcelle havelampe LED - Sort, Ø42 cm, solcelle, sensor, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 7.5W LED Solcelle havelampen er den perfekte løsning til at lyse din have op på en energieffektiv og miljøvenlig måde. Den sorte lampe leveres med en solcelle, der oplades på blot 6-8 timer og giver op til 10-12 timers lys. Med en sensor med en rækkevidde på 6 meter reagerer lampen automatisk på bevægelse og tænder lyset, når det er nødvendigt. Lampen har en IP65-vurdering, hvilket gør den velegnet til udendørs brug og beskytter den mod støv og vand. Med et solcellepanel på 15W er denne lampe i stand til at generere nok energi til at oplyse din have på en effektiv og bæredygtig måde.

  • Sensor med 6 meters rækkevidde - tænder lyset, når der opdages bevægelse
  • Op til 10-12 timers lys efter 6-8 timers opladning
  • IP65-vurdering - beskytter lampen mod støv og vand
  • Effektivt solcellepanel på 15W

Læs mere..

  • Neutral

DKK 660,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Effekt: 7.5W

Lysstyrke: 1000 lumens

Spredning: 120 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Kulør på lyset: Neutral hvid (4000K)

IP-klassificering: IP65

Denne V-Tac 7.5W LED Solcelle havelampe er specielt designet til at give dig den perfekte belysning udendørs. Med et effektivt LED-lys på 7.5W og en lysstyrke på 1000 lumens, vil denne lampe oplyse dit udendørsområde med et klart og kraftfuldt lys.

Lampen har en høj spredning på 120 grader, hvilket betyder, at lyset bliver jævnt fordelt over et større område. Dette sikrer, at hver eneste detalje bliver oplyst, og gør det nemt at navigere i mørket uden at blive blændet. Desuden har lampen en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket giver et naturligt lys, der viser alle farverne ægte og flot.

Denne model af V-Tac Solcelle havelampe er tilgængelig i neutral hvid kulør (4000K). Denne kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø udendørs. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige og korrekte i deres farver.

Lampen er IP65-klassificeret, hvilket gør den velegnet til brug udendørs. Den tåler vandstænk og regn, så du kan bruge den året rundt uden bekymring. Derudover har lampen en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe ekstra pærer eller lyskilder.

Denne V-Tac 7.5W LED Solcelle havelampe er den ideelle løsning til at belyse din have, indkørsel, terrasse eller andre udendørsarealer. Med dens kraftfulde lys og høje kvalitet er den egnet til langt de flestes behov.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 1000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Materiale ABS
Effekt & spænding
Forbrug 7.5W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.