LED luplampe m/klemme 8W
Hvid

goobay goobay

12099-0

New product

LED luplampe m/klemme 8W - Hvid Udvid

Oplev en ny dimension af præcision og klarhed med vores luplampe med justerbart hoved og alsidig klemme! Denne lampe er det ultimative værktøj for enhver, der har brug for skarpe detaljer og belysning på deres arbejdsområde.

Justerbart Hoved:
Med et justerbart hoved, der kan tilpasses efter dine behov, er vores forstørrelsesglaslampe den perfekte løsning til alle dine opgaver. Uanset om du har brug for den som bordlup, håndværkslampe, skrivebordslampe, tegnelampe eller læselampe, så har du den rette belysning og forstørrelse lige ved hånden.

Klemme til bordpladen:Med en klemme, der passer til bordpladetykkelser op til 60 mm, er denne lampe nem at montere på ethvert arbejdsområde. Du kan skabe den optimale belysning og forstørrelse, hvor du har brug for det mest.

Gør dit arbejde lettere og mere præcist med vores justerbare Forstørrelsesglaslampe. Uanset om du er en entusiastisk håndværker, en kreativ kunstner eller en ivrig læser, vil denne lampe blive din uundværlige ledsager. Opnå fantastiske resultater og arbejde i komfort med vores Forstørrelsesglaslampe!

Flere detaljer

DKK 475,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED luplampe m/klemme 8W, Hvid

Denne LED luplampe er designet med en klemme, der gør det let at fastgøre den til forskellige overflader og giver mulighed for justering af vinklen for optimal belysning. Med en effekt på 8W og en lysstyrke på 650 lumens er denne lampe ideel til brug i forskellige arbejdssituationer, hvor godt lys er nødvendigt.

En af de vigtigste egenskaber ved denne lampe er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger lampen til hobbyprojekter, læsning, eller præcisionsarbejde, kan du være sikker på at få det mest præcise og behagelige lys.

Med dimensioner på 820 x Ø210 mm er denne lampe kompakt og nem at placere på et bord eller fastgøre til en kant. Lyset spredes jævnt og giver optimal belysning i arbejdsområdet uden skygger eller blænding. Denne luplampe er dog kun modstandsdygtig over for vand i IP20-klassen, hvilket betyder, at den ikke er egnet til brug i våde eller fugtige omgivelser.

Uanset om du er professionel håndværker, kunstner eller hobbyist, vil denne LED luplampe med klemme være en pålidelig og praktisk lyskilde. Med dens høje lyskvalitet og justerbare vinkel tilpasser den sig dine behov og giver et optimalt lys til ethvert projekt.

Lyset
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke650 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde820 mm.
Diameter210 mm.
Effekt & spænding
Forbrug8W
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20