LED luplampe m/svanehals 6W
Sort, bordlampe, klemme

goobay goobay

21442-0

New product

LED luplampe m/svanehals 6W - Sort, bordlampe, klemme Udvid

Opdag vores alsidige luplampe – den perfekte bordlampe til enhver opgave! Den kan monteres som bordlampe med fod eller forstørrelsesbordlampe med klemme. Justerbar svanehals giver individuel belysning og forstørrelse til håndværk, læsning, tegning og mere. En stilfuld og moderne tilføjelse til ethvert rum. Forbedr dit syn og produktivitet med vores luplampe i dag!

Læs mere..

DKK 278,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Beskrivelse:

Denne LED luplampe med svanehals er en praktisk og alsidig løsning til alle dine belysningsbehov. Med en effekt på 6W og en lysstyrke på 480 lumens er denne bordlampe ideel til arbejde, læsning og hobbyer.

Lampen er designet med en elegant svanehals, der gør det nemt at justere lysets retning og nå præcis det område, du har brug for. Den sorte finish giver lampen et stilfuldt udseende, der passer godt ind i enhver indretning.

En af de store fordele ved denne LED luplampe er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der præcist og ægte viser alle farver. Med denne lyskvalitet vil du kunne arbejde og læse med komfort og klarhed.

Med dimensionerne 370 x Ø115 mm er denne lampe kompakt og praktisk at placere på bordet. Du kan også bruge den med klemmen, der følger med, for at montere lampen direkte på bordet eller en hylde.

Det er vigtigt at bemærke, at denne LED luplampe har en IP20 rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge lampen indendørs i tørre omgivelser.

Uanset om du har brug for ekstra belysning til arbejdet ved skrivebordet, læsning i sofaen eller håndarbejde ved bordet, så vil denne LED luplampe med svanehals være en pålidelig og effektiv løsning.

Lyset
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 480 lumens
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 370 mm.
Diameter 115 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Energimærke F (A-G)