LED luplampe m/klemme x1.75 9W
Hvid

goobay goobay

12102-0

New product

LED luplampe m/klemme x1.75 9W - Hvid Udvid

Oplev en ny dimension af præcision og klarhed med vores luplampe med justerbart hoved og alsidig klemme! Denne lampe er det ultimative værktøj for enhver, der har brug for skarpe detaljer og belysning på deres arbejdsområde.

Justerbart Hoved: Det justerbare hoved på vores luplampe giver dig fuld kontrol over belysningens retning. Uanset om du arbejder med håndarbejde, læser, tegner eller udfører præcisionsopgaver, kan du nemt positionere lyset præcis, hvor du har brug for det. Dette gør det til det ideelle valg for hobbyister, håndværkere og professionelle.

Klemme til bordpladen: Vores luplampe er udstyret med en stærk og alsidig klemme, der passer til bordplader med en tykkelse på op til 60 mm. Dette betyder, at du nemt kan fastgøre lampen til dit skrivebord, arbejdsbord, tegnebord eller en hvilken som helst overflade inden for denne måling. Intet behov for at bekymre dig om besværlig installation eller montering.

Flere detaljer

DKK 697,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED luplampe m/klemme 9W, Hvid

Denne LED luplampe med klemme er en fleksibel og praktisk løsning til belysning af arbejdsområder. Med en effekt på 9W og en lysstyrke på 730 lumens, er denne lampe i stand til at levere en kraftig og klar belysning, der er ideel til præcise opgaver, der kræver god belysning.

Lyskvaliteten på denne luplampe er høj, med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og rigtigt, hvilket gør det muligt for brugeren at se alle farver på en korrekt og ægte måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at imødekomme de fleste behov, både professionelle og private.

En yderligere fordel ved denne lampe er, at den kan dæmpes. Dette giver brugeren mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Den fleksible arm og klemme sikrer en nem montering og positionering af lampen, så den kan tilpasses til forskellige arbejdsområder. Med dimensionerne 820 x Ø230 mm passer denne luplampe godt til forskellige bord- og arbejdsstationer.

Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er derfor vigtigt at undgå at placere lampen i fugtige områder eller udsætte den for vand. Denne lampe er bedst egnet til indendørs brug i tørre omgivelser.

Lyset
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke730 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde820 mm.
Diameter230 mm.
Effekt & spænding
Forbrug9W
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20