LED luplampe 6W
Hvid, bordlampe

goobay goobay

12101-0

New product

LED luplampe 6W - Hvid, bordlampe Udvid

Oplev den ultimative belysningsløsning til dine præcisionsopgaver med vores innovative luplampe! Denne enestående lampe kombinerer overlegen funktionalitet og fleksibilitet for at imødekomme dine behov, uanset om du arbejder med hobbyprojekter, læser eller udfører detaljerede opgaver.

Justerbar Lysstyrke: Med vores luplampe kan du nemt tilpasse belysningen efter dit behov. Den justerbare lysstyrke giver dig mulighed for at vælge den perfekte mængde lys, uanset om du har brug for blødt lys til afslapning eller kraftigt lys til detaljeret arbejde. Du vil aldrig mere opleve besværet med dårlig belysning!

Roterbart Hoved: Vores Luplampe er designet med dig i tankerne. Hovedet kan roteres, hvilket giver dig den ultimative kontrol over, hvor lyset rettes. Dette betyder, at du kan belyse præcis det område, du arbejder på, uden besvær. Aldrig mere skæve hals og anstrengte øjne!

Flere detaljer

DKK 466,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


LED luplampe 6W, Hvid, bordlampe

Denne LED luplampe er designet til at give dig et klart og naturligt lys, samtidig med at den er praktisk og funktionel som en bordlampe. Med en effekt på 6W og en lysstyrke på 450 lumens er den ideel til at belyse læse- og arbejdsområder.

En vigtig funktion ved denne luplampe er dens høje lyskvalitet. Den har en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85, hvilket sikrer, at den viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette betyder, at du vil kunne se farverne på dine genstande og materialer som de er, uden nogen forvrængning. Uanset om du bruger lampen til at læse, male eller arbejde med små detaljer, kan du være sikker på, at den leverer en lyskvalitet, der opfylder de fleste behov.

Denne luplampe har også mulighed for dæmpning, så du kan justere lysstyrken efter dine præferencer og behov. Dette kan være praktisk, når du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære eller hvis du har brug for ekstra lys til mere detaljeret arbejde.

Med dimensioner på 350 x Ø230 mm passer denne bordlampe perfekt på dit skrivebord, arbejdsbord eller natbord. Den har en elegant og moderne hvid finish, der vil se godt ud i de fleste indretningsstile.

Husk, at denne luplampe har IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Sørg altid for at bruge den i tørre omgivelser og undgå at udsætte den for vand eller fugt.

Lyset
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke450 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde350 mm.
Diameter230 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20