LED luplampe m/klemme 6W
Hvid

goobay goobay

12100-0

New product

LED luplampe m/klemme 6W - Hvid Udvid

Opdag den ultimative fleksibilitet med vores luplampe, udstyret med en svanehals, der giver dig ubegrænset mulighed for individuel justering af forstørrelsesglasset. Uanset om du er på udkig efter den ideelle bordlup, håndværkslampe, skrivebord, tegne- eller læselampe, har vi skabt den perfekte løsning til dig.

Vores luplampe er skabt med præcision og kvalitet i tankerne. Hvert aspekt af denne lampe er omhyggeligt designet for at give dig den ultimative belysning og forstørrelse. Forstørrelsesglasset er lavet af højkvalitetsglas og tilbyder imponerende 3 dioptrier, hvilket betyder, at du kan se de mindste detaljer med utrolig klarhed.

Med den justerbare svanehals kan du positionere lampen præcis, hvor du har brug for den. Arbejd i komfort og stil, uanset om du udfører præcise håndværksopgaver, arbejder ved dit skrivebord eller fordjuper dig i en god bog. Vores luplampe gør det nemt at få det bedste ud af din tid.

Flere detaljer

DKK 265,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lysstyrke og effektivitet

Denne LED luplampe er udstyret med en imponerende effekt på 6W, hvilket sikrer en energieffektiv og økonomisk belysningsløsning. Samtidig leverer den en lysstyrke på 480 lumens, hvilket gør den tilstrækkelig lysstærk til at opfylde langt de flestes behov.

Høj lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85 er denne LED luplampe i stand til at levere en høj lyskvalitet, der sikrer et naturligt og ægte lys. Dette betyder, at alle farver vises flot og korrekt, hvilket er særligt vigtigt, når man arbejder med detaljer eller farvekritiske opgaver.

Kompakt og justerbar design

Med dimensionerne på 370 x Ø115 mm er denne LED luplampe kompakt og nem at placere på dit arbejdsområde. Den er desuden udstyret med en klemme, hvilket gør det muligt at fastgøre lampen til bordplader, skriveborde eller andre flader. Dette giver dig friheden til at justere lampen i den ønskede vinkel og højde for optimal belysning.

Ikke modstandsdygtig over for vand

Det er vigtigt at bemærke, at denne LED luplampe har IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den anvendes indendørs og beskyttes mod fugt eller væsker for at undgå skader på lampen.

Samlet set er denne LED luplampe med klemme et ideelt valg for enhver, der har behov for en effektiv og kvalitetsbevidst belysningsløsning. Med dens imponerende effekt, høje lyskvalitet og fleksible design vil den kunne opfylde dine behov i langt de fleste situationer.

Lyset
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke480 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde370 mm.
Diameter115 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20