Nordlux Pære-DEKO E27 A60 SPIRAL BedARD 4,5W dæmpbar, Røgfarve

Nordlux Nordlux

11034-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 A60 SPIRAL BedARD 4,5W dæmpbar, Røgfarve Udvid

DKK 74,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Nordlux Pære-DEKO E27 A60 SPIRAL BedARD 4,5W dæmpbar, Røgfarve er en effektfuld og moderne pære, der tilsluttes til en 230V forsyning. Med en effekt på 5W er den energieffektiv og kan hjælpe med at reducere energiforbruget.

Lysstyrke og spredning:

Denne pære har en lysstyrke på 120 lumens. Det sikrer en klar og synlig belysning i rummet. Samtidig har den en høj spredning på 330 grader, hvilket betyder, at lyset fordeler sig jævnt og dækker et stort område. Dette er ideelt til både generel belysning og til at skabe en hyggelig atmosfære.

Høj lyskvalitet:

Med en RA værdi på 80-85 leverer denne pære en høj lyskvalitet. RA værdien angiver, hvor trofast lyset gengiver farverne. En værdi på 80-85 betyder, at farverne vil vises ægte og naturlige. Dette er vigtigt for at opnå en behagelig belysning og sikre, at alle farver i rummet kommer til deres ret.

Dæmpbar funktion:

Denne pære kan dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Dæmpbarheden gør det også mere fleksibelt, hvis du ønsker forskellige lysniveauer i forskellige rum eller på forskellige tidspunkter af dagen.

Alt i alt er Nordlux Pære-DEKO E27 A60 SPIRAL BedARD 4,5W dæmpbar, Røgfarve en moderne og effektfuld pære, der leverer en høj lyskvalitet og har en bred spredning af lyset. Den kan dæmpes og giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter behov. Uanset om det er til almen belysning eller til at skabe hygge, er denne pære et godt valg.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".