Pendler

Pendler

345 varer

Her ser du vores store og alsidige udvalg af flotte og unikke pendellamper, som egner sig perfekt til både det private hjem, kontoret og butikken. Med en flot pendellampe over bordet, disken eller sågar kaffemaskinen, kan du være sikker på, at lyset og hyggen spreder sig i hele rummet.

Vores sortiment af pendellamper spænder meget bredt, og derfor kan du både finde dem, hvor designet og udformningen af lampen virkelig træder frem, og dem, hvor det er selve lyset og pæren, der får lov at spille hovedrollen. Uanset hvilken lampe du vælger, får du den højeste standard og kvalitet, som fremstillet af de bedste materialer på markedet. Du vil uden tvivl blive tilfreds med dit køb.

Viser 209 - 312 af 345 produkter

Pendel lamper til alle rum

Når du skal vælge pendellampe, er der mange forskellige muligheder. Du kan vælge mellem lamper med en eller flere elpærer, hvor de lidt større lamper med flere pærer egner sig særligt godt til at placere over længere og større borde, såsom et langt spisebord derhjemme eller til kantinen på arbejde. Pendellamperne, der hænger, giver dig mulighed for at tilpasse dem i højden, og det gør lamperne til et fleksibelt køb, da de dermed kan bruges i flere sammenhænge.

I vores udvalg har vi inkluderet et væld af forskellige stile og designs, så du kan finde netop dén, der passer til din personlige stil og til rummets øvrige interiør. Du finder alt lige fra den klassiske hvide pendel med lameller kaldet EGLO ALMOZAR, til pendellamper i spændende geometriske figurer, lamper i glas og blanke metaller, og du finder sågar lamper i rustik beton, der leder tankerne hen på tunge fabrikshaller og det rå og minimalistiske skandinaviske design.

Hos LEDproff fører vi også de flotte og spændende flaske-pendellamper i flere farver, der skaber en hyggelig bohemestemning på teenagerværelset eller i dagligstuen. Blandt vores udvalg finder du også lamper i mange spændende metaller, der skaber dynamik og liv i alle rum.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter