Væglamper

Væglamper

356 varer

I et nordligt land som Danmark, er belysning af boligen helt afgørende, når du skal indrette dig selv på en komfortabel og praktisk måde. I de kolde måneder er det naturlige lys sparsomt, og derfor handler det om at fylde boligen op med alt det lys, der mangler udenfor.

Her har lyset den praktiske funktion at oplyse hjemmet, så du kan lave mad, arbejde, læse og så videre, mens lyset på samme tid er med til at skabe en hyggeligstemning, der giver gode forudsætninger for velvære i sofaen og omkring middagsbordet.

Til det formål er bl.a. væglamper et godt valg, der sammen med dine loftlamper, bordlamper og så videre vil sørge for at oplyse dine rum på en effektiv og indbydende måde.

Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af væglamper her hos LEDproff.dk, hvor du finder lamper til mange forskellige formål og i mange forskellige designs og størrelser.

Viser 313 - 356 af 356 produkter

En praktisk lampe til alle boligens rum

En væglampe har den fordel, at den kan placeres overalt. De fleste har god plads på væggene i deres hjem, og derfor er væglamper gode valg, når du enten ikke har plads på gulvet eller i en vinduet, eller når du bare ikke gider bruge værdifuld gulvplads på en lampe.

Det kan eksempelvis være relevant i entréen, hvor lamperne kan byde dig og dine gæster varmt velkommen med praktisk lys, der ikke står i vejen i den smalle entré, og som skaber en helt anden stemning end det, du kan få med en loftlampe.

Lamperne er også praktiske på soveværelset, hvor de kan fungere som natlamper, der kan hænges på væggen lige over sengen.

Mulighederne med væglamper er mange, og du kan derfor helt sikkert også finde et sted, hvor du kan bruge en af de praktiske lamper til at give både lys og god stemning.

Stort udvalg af elegante designervæglamper

I en lampe er det lyset, der er det helt centrale. Det betyder dog ikke, at du ikke også godt kan vælge en lampe, der er smuk at se på. Derfor finder du et stort udvalg af designervæglamper her hos LEDproff.dk, der vil passer godt ind i din moderne bolig.

Hos os finder du et væld af stilrene lamper, der vil pryde din væg med masser af elegance, og som vil bidrage positivt til den eksisterende stil i dine rum.

Et godt valg til skrivebordet og læsekrogen

En væglampe er en lille og praktisk lampe, der kan klemmes ind på steder, hvor der ikke er plads til andre lamper. Det kan eksempelvis være en fordel, når du har brug for praktisk og direkte lys på dit skrivebord. Her er der ikke nødvendigvis plads til en bordlampe, og loftlampen er for langt væk til at give dig direkte lys til dine bøger og papirer.

Derfor er en væglampe et godt alternativ, der kan placeres lige over bordpladen uden at tage værdifuld bordplads, mens du på samme tid får klar og direkte belysning over dit arbejde.

Det samme kan være relevant i en læsekrog, hvor du har brug for et lille men praktisk lys til bøgerne. Her kan en væglampe nemt sættes fast på væggen ved din lænestol eller over sofaen, så du altid kan få godt lys til avisen, til krimien og til andre af dine andre læsesager.

Sådan vælger du den rette væglampe

Når du kigger med blandt udvalget af lamper her på siden, vil du hurtigt opdage, at udvalget er rigtig stort. Derfor er den en god idé at tænke lidt over, hvad du egentlig leder efter, så du kan justere din søgning efter det.

Det er bl.a. en god idé at tænke på, hvor kraftig en lampe du gerne vil have, om lampen skal være drejbar, samt hvor meget strøm lampen skal bruge. Alle disse elementer kan du sortere i øverst på siden, så du hurtigt kan finde frem til lige netop de væglamper, du er på udkig efter.

Hvor skal jeg placere min lampe på væggen?

Når du skal montere din nyindkøbte lampe, er det vigtigt, at du tænker grundigt over placeringen, da det ikke er så nemt at tage lampen ned igen for at flytte den til en ny placering. Men hvad skal du egentlig tænke over, når du placerer din nye væglampe?

Det er først og fremmest en god idé at tænke over ophængningshøjde, men du skal også kigge på, hvilken lampetype du har. I sidste ende handler det dog om at tage forbehold for dine egne behov, så du placerer dine lamper der, hvor du i højeste grad skal anvende lyset.

Køb din lamper online i dag

Væglamper er praktiske lamper, der kan være et godt alternativ til andre lampetyper på steder, hvor du har mindre plads. De mange muligheder kan du få til skarpe priser lige her hos LEDproff.dk, hvor du kan bestille online i dag.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter