LEDlife 2G10
LED lysstofrør, 14W, 17cm, 2G10, 230V

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife 2G10 - LED lysstofrør, 14W, 17cm, 2G10, 230V ledlife Udvid

Flot 2G10 lysstofrør.

Røret skal forsynes direkte med 230V til de to yderste ben.

Materet glas sikrer god spredning af lyset, der samtidigt ikke blænder.

 

 

Flere detaljer

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 156,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

14W LED lysstofrør 2G10: Dette LED lysstofrør er designet til at fungere som erstatning for traditionelle lyskilder, og det er velegnet til anvendelse i forskellige belysningsinstallationer. Røret har en effekt på 14W og er kompatibelt med 2G10 fatningen. Det tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør det brugervenligt og fleksibelt at installere.

Lysstyrke og spredning:

Røret har en lysstyrke på imponerende 1750 lumens, hvilket sikrer et klart og kraftfuldt lys. Derudover har røret en bred spredning på hele 180 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Denne brede spredning betyder, at lyset når ud i alle hjørner og kroge og sikrer optimal belysning.

Lyskvalitet:

LEDlife 2G10 leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne værdi betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde, hvilket giver et naturligt og behageligt lysmiljø. Uanset om du bruger røret til indretning, arbejdspladsen eller andre områder, vil du kunne nyde godt af en høj kvalitet af lys.

Lang levetid og pålidelighed:

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikrer LEDlife 2G10 en lang og pålidelig drift på op til 50.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde godt af dette lysrør i mange år fremover uden bekymring for udskiftning. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling er med til at forlænge levetiden for produktet som helhed.

Kulør på lyset:

LEDlife 2G10 fås i varm hvid (3000K). Denne varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning. Uanset om du bruger røret til hjemmebelysning eller i erhvervsmæssige miljøer, vil den varme kulør være med til at skabe en indbydende og hyggelig atmosfære.

Dimensioner:

Røret har dimensioner på 90 x 170 x 22 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at installere i forskellige belysningsarmaturer. Disse dimensioner sikrer også, at røret passer godt ind i forskellige typer af lamper og lysarmaturer og kan tilpasses efter dine specifikke behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1750 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Fatning2G10
Højde170 mm.
Bredde90 mm.
Dybde22 mm.
Effekt & spænding
Forbrug14W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.