Nordlux Oakland 150cm armatur, 29W, 4000K, 3150lm, hvid

Nordlux Nordlux

11219-0

New product

Universelt anvendelig LED-lysskinne i IP65 med integrerede LEDer i et slankt design med højt lysudbytte og klemrække til hurtig ledningsføring - en energieffektiv erstatning for traditionelle IP65-lamper. Dette produkt har en ekstra lang levetid på 25.000 timer samt mulighed for loop-in/loop-out-kabelføring.


Lyset 
Kulør 4000K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3150 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 6,3 cm.
Længde 153,2 cm
Bredde 6,3 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 29 W
Energimærke E (A-G)
Andet info
IP-klasse IP65

Læs mere..

DKK 449,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv belysning med Nordlux Oakland 150cm armatur

Nordlux Oakland 150cm armatur er et kraftfuldt og stilfuldt lysarmatur, der er ideelt til både indendørs og udendørs brug. Med en effekt på 29W sikrer dette armatur en kraftig belysning, der kan oplyse selv de større områder.

Lysstyrke og spredning

Dette armatur har en lysstyrke på 3200 lumens og en spredningsvinkel på 120 grader. Dette betyder, at lyset bliver jævnt fordelt over et bredt område og sikrer en optimal belysning. Med denne høje spredning undgår du mørke hjørner eller områder med dårlig belysning.

Høj lyskvalitet og naturlig farvegengivelse

Nordlux Oakland 150cm armatur har en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er af høj kvalitet og viser alle farver naturligt og ægte. Uanset om du bruger armaturet til arbejdsbelysning eller til dekoration, vil du opleve en flot farvegengivelse og et behageligt lys.

Velegnet til udendørs brug

Med sin IP65-vurdering er Nordlux Oakland 150cm armatur egnet til brug udendørs. Armaturet kan tåle vandstænk og regn, så du kan trygt montere det på terrassen, i indkørslen eller i haven. Dette gør det ideelt til både privat og kommerciel brug.

Samlet set er Nordlux Oakland 150cm armatur et kraftfuldt og stilfuldt lysarmatur, der er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Med sin høje effekt, jævne fordeling af lys og høje lyskvalitet er dette armatur et fremragende valg til enhver belysningsopgave.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 29W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".