Nordlux Oakland 150cm armatur, 29W, 4000K, 3150lm, hvid

Nordlux Nordlux

11219-0

New product

Universelt anvendelig LED-lysskinne i IP65 med integrerede LEDer i et slankt design med højt lysudbytte og klemrække til hurtig ledningsføring - en energieffektiv erstatning for traditionelle IP65-lamper. Dette produkt har en ekstra lang levetid på 25.000 timer samt mulighed for loop-in/loop-out-kabelføring.


Lyset 
Kulør 4000K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3150 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 6,3 cm.
Længde 153,2 cm
Bredde 6,3 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 29 W
Energimærke E (A-G)
Andet info
IP-klasse IP65

Læs mere..

DKK 449,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektivt og alsidigt armatur til udendørs belysning

Det Nordlux Oakland 150cm armatur er det perfekte valg til udendørs belysning. Med en effekt på 29W og en tilslutning til 230V forsyning, sikrer det dig en kraftig og pålidelig lyskilde. Den hvide farve sikrer, at armaturet passer ind i enhver indretning og udendørs miljø.

Med en lysstyrke på 3150 lumens og en bred spredning på 120 grader, opnår du en jævn og optimal fordeling af lyset. Dette gør det ideelt til oplysning af større udendørs områder som f.eks. haver, terrasser eller indgange. Du kan være sikker på, at lyset når ud til alle hjørner og skaber en behagelig atmosfære.

En vigtig faktor ved udvælgelsen af belysning er lyskvaliteten. Med en RA værdi på 80-85 er Nordlux Oakland-armaturet i stand til at producere et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger det til belysning af planter, kunstværker eller udendørs områder, vil du nyde godt af en høj lyskvalitet.

Det IP65-ratede armatur er også velegnet til udendørs brug takket være dets modstandsdygtighed overfor vandstænk og regn. Du kan trygt installere det i områder, der udsættes for disse forhold, og forvente pålidelig og holdbar belysning.

Med Nordlux Oakland 150cm armaturet får du en kombination af effektivitet, kvalitet og holdbarhed. Det er den ideelle løsning til udendørs belysning, der opfylder de flestes behov. Så tøv ikke med at investere i dette kraftfulde og stilfulde armatur til at oplyse dine udendørs områder på en pålidelig og æstetisk tiltalende måde.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 29W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".