Restsalg: Halo Design
Twist Væg/Loft Opal 1xG9 Antik Messing

Halo Design Halo Design

7982-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - Twist Væg/Loft Opal 1xG9 Antik Messing Udvid
Halo Design byder Twist indenfor.
.
.
Geometriske former og legende skygger er kendetegnet ved den nye lampeserie Twist fra Halo Design, der er inspireret af den klassiske franske cafépendel fra 1950’erne, men her skabt i en moderne fortolkning.
Den nye lampeserie byder på alt fra pendler til væg-, bord- og gulvlamper, der nu kan glæde de mange danske designinteresserede.
Lad geometriske former og legende skygger fylde rummet med den nye lampeserie Twist fra Halo Design.
De kurvede ribber i det mundblæste opalglas er nøje afstemt for at skabe et dekorativt element til indretningen, der kan lyse boligens forskellige rum op og skabe plads til livet.
Alle versioner er skabt med den stilrene fod, der findes i både antik messing og sortlakeret stel, der giver rig mulighed for at kunne kombinere lyskilden med boligens øvrige interiør.
Den nye lampeserie Twist er skabt af designduoen Emanuele Patton og Michael Waltersdorff for Halo Design; en dansk designvirksomhed med fokus på kvalitet, æstetik og funktionalitet.
Twist fra Halo Design fås som pendler, væg-, bord- og gulvlamper i runde og ovale former med fod i enten antik messing eller sortlakeret stel.

Læs mere..

DKK 1.119,30

inkl. moms

DKK 1.599,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Max 28W med G9 fatning (Lyskilde ikke inkluderet).
Tilsluttes til 230V forsyning
Dimensioner: 11 x Ø25 mm.
IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.
Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 11 mm.
Diameter 25 mm.
Materiale Metal, glas
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.