Halo Design
BRONX Bordlampe LED hvid

Halo Design Halo Design

8279-0

New product

Bronx bordlampe fra Halo Design er den perfekte løsning til ethvert hjem eller kontor.
Med en kombination af modernitet og fleksibilitet, giver den et stilfuldt og energivenligt lys.
Den integreret LED teknologi gør det muligt at spare op til 5 watt i forbrug sammenlignet med andre lamper, og den leveres med en ledning og en afbryder for nem betjening.
Bronx bordlampe findes i 2 farver, sort og hvid, og medfølgende bordfod gør det nemt at finde den ideelle placering.
Oplev det fleksible design og den energivenlige belysning, som Bronx bordlampe fra Halo Design tilbyder.

Læs mere..

DKK 799,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Den Halo Design, BRONX Bordlampe LED hvid er en elegant og moderne bordlampe, der vil tilføre et stilfuldt touch til enhver indretning. Med sin slanke og minimalistiske design passer den perfekt ind i moderne hjem og kontorer.Det er vigtigt at påpege, at denne lampe er udstyret med en effekt på 5W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Samtidig leverer den en lysstyrke på 400 lumens, hvilket er tilstrækkeligt til at oplyse et rum på en behagelig måde. Lysstyrken kombineret med den høje spredning af 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt for både arbejde og afslapning.En af de vigtigste faktorer ved en lyskilde er kvaliteten af lyset den udsender. Denne bordlampe opnår en lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder at den viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette sikrer en naturlig og behagelig belysning i rummet. Lyskvaliteten opfylder langt de flestes behov og vil passe perfekt til daglig brug.En anden fordel ved denne bordlampe er brugen af LED af højeste kvalitet. Dette garanterer en langvarig og sikker drift i op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken over tid. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet. Dette giver dig tryghed og holdbarhed i mange år fremover.Når det kommer til dimensioner, har denne bordlampe målene 40 x Ø10 mm. Denne kompakte størrelse gør den ideel til at placere på en skrivebord, natbord eller et hjørnebord, hvor den kan tilføre både stil og funktion til rummet.Det er vigtigt at bemærke, at denne bordlampe har en IP20-klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun anvendes indendørs og ikke placeres i fugtige områder som badeværelser eller udendørs områder.Samlet set er Halo Design, BRONX Bordlampe LED hvid et stilfuldt og funktionelt valg til belysning i dit hjem eller kontor. Denne energieffektive lampe vil opfylde alle dine behov for belysning og give dig mange års nydelse på grund af dens holdbarhed og høje kvalitet.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde40 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeLakeret aluminium
Effekt & spænding
Forbrug5W
EnergimærkeF (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.