Halo Design
LED Ultra Square plafond 3 step 18W sort memory

Halo Design Halo Design

8362-0

New product

Ultra light Square 29x29cm Sort plafond fra Halo Design går forrest i rækken inden for design og teknologi.
Plafonden er designet og udviklet af Michael Waltersdorff, der med sin passion for lys og design har lagt vægt på at få skabt en ny vinkel med denne loftlampe.
Lys behøver ikke at være kedeligt, derfor valgte Halo Design at fokusere på at skabe mest muligt lys og samtidig få den funktionelle del integreret i lampen.
Med sine 1200 lumen er der rig mulighed for at få skabt lys både udenfor og indenfor.
Derfor har man nu en loftlampe, der giver lys ud i rummet, hvor lyset samtidig reflekteres bagudrettet og giver en perfekt og rolig belysning på loftet eller væggen - en genial måde at få skabt den rette stemning.
Derudover er lampen designet i en slim facon, så den fylder mindst muligt, og dermed giver endnu flere anvendelsesmuligheder.
Den er tillige IP54-godkendt og kan derfor også sidde udendørs.
Den lyser med 3000 kelvin, som er svarende til hvidt lys.
Med den integrerede dæmpeteknologi kan lampen ganske enkelt dæmpes via tænd/sluk-kontakten, så man slipper for at skulle ud og investere i dyre lysdæmpere.
Første tryk på kontakten giver 100% lys, slukker og tænder man igen (indenfor 2 sekunder), justerer den lyset ned til 50%.
Sidste niveau er samme fremgangsmåde, her dæmpes lyset ned til 10%.
Ultra Light findes i flere størrelser; Ø24cm, Ø30cm Ø42cm og nu også i firkantet.
Ultra light - lys med ultra slim design fra Halo Design.

Læs mere..

DKK 599,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Halo Design LED Ultra Square plafond 3 step 18W sort memory

Effekt: 18W

Lysstyrke: 1600 lumens

Fokuseret lys: 28 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Dimensioner: 29 x Ø29 mm

IP54: Tåler fugtig luft og vandstænk på fronten

Med Halo Design LED Ultra Square plafond 3 step 18W sort memory får du både effektiv og elegant belysning til dit rum. Dette produkt er designet til at levere et højkvalitetslys med optimal funktionalitet og æstetik.

Lampens effekt er på 18W, hvilket sikrer en energieffektiv drift med et stærkt lys tilgængeligt. Den har en lysstyrke på 1600 lumens, der sikrer tilstrækkelig belysning i rummet. Med en fokuseret lysstråle på 28 grader får du et kontrolleret lys, der kan rettes mod specifikke områder eller genstande i rummet.

Denne plafond har en imponerende lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og at alle farver vises på en flot og korrekt måde. Denne lyskvalitet opfylder langt de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære i rummet.

Med dimensionerne på 29 x Ø29 mm er denne plafond kompakt og passer perfekt ind i de fleste rum. Den sorte finish tilføjer et elegant og moderne touch til designet, hvilket gør den velegnet til både private og kommercielle rum.

IP54-klassificeringen på dette produkt gør det modstandsdygtigt over for fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette betyder, at det kan bruges i badeværelser, køkkener og andre områder, hvor der kan være fugtighed.

Så hvis du søger effektiv og stilfuld belysning, er Halo Design LED Ultra Square plafond 3 step 18W sort memory det perfekte valg for dig.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 28 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 29 mm.
Diameter 29 mm.
Materiale ABS
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Energimærke F (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.