Halo Design
LED Ultra Square plafond 3 step 18W HVID memory

Halo Design Halo Design

8363-0

New product

Ultra light Square 29x29cm Hvid plafond fra Halo Design går forrest i rækken inden for design og teknologi.
Plafonden er designet og udviklet af Michael Waltersdorff, der med sin passion for lys og design har lagt vægt på at få skabt en ny vinkel med denne loftlampe.
Lys behøver ikke at være kedeligt, derfor valgte Halo Design at fokusere på at skabe mest muligt lys og samtidig få den funktionelle del integreret i lampen.
Med sine 1200 lumen er der rig mulighed for at få skabt lys både udenfor og indenfor.
Derfor har man nu en loftlampe, der giver lys ud i rummet, hvor lyset samtidig reflekteres bagudrettet og giver en perfekt og rolig belysning på loftet eller væggen - en genial måde at få skabt den rette stemning.
Derudover er lampen designet i en slim facon, så den fylder mindst muligt, og dermed giver endnu flere anvendelsesmuligheder.
Den er tillige IP54-godkendt og kan derfor også sidde udendørs.
Den lyser med 3000 kelvin, som er svarende til hvidt lys.
Med den integrerede dæmpeteknologi kan lampen ganske enkelt dæmpes via tænd/sluk-kontakten, så man slipper for at skulle ud og investere i dyre lysdæmpere.
Første tryk på kontakten giver 100% lys, slukker og tænder man igen (indenfor 2 sekunder), justerer den lyset ned til 50%.
Sidste niveau er samme fremgangsmåde, her dæmpes lyset ned til 10%.
Ultra Light findes i flere størrelser; Ø24cm, Ø30cm Ø42cm og nu også i firkantet.
Ultra light - lys med ultra slim design fra Halo Design.

Læs mere..

DKK 599,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv belysning med Halo Design, LED Ultra Square plafond 3 step 18W HVID memory

Med Halo Designs LED Ultra Square plafond får du en effektiv og stilfuld belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 18W kan denne lampe levere et kraftigt lys, der er perfekt til at oplyse store områder.

Lampen har en imponerende lysstyrke på 1600 lumens, der sikrer en god og klar belysning. Desuden er lysspredningen fokuseret med en vinkel på 28 grader, hvilket sikrer et kontrolleret lys og undgår spredning af lysstrålerne.

Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 er dette produkt i stand til at give et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør det ideelt til at belyse rum, hvor farven på objekter og materialer er vigtige. Uanset om det er i et køkken, en butik eller en kontorbygning, vil Halo Designs LED Ultra Square plafond opfylde langt de flestes behov for en god belysning.

Lampens dimensioner er 29 x Ø29 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige miljøer. Den har også en IP54 klassificering, hvilket betyder, at den er modstandsdygtig over for fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til brug på badeværelser eller andre steder, hvor der er risiko for fugt eller vand.

Med Halo Designs LED Ultra Square plafond får du både effektiv belysning og stilfuldt design. Denne lampe passer perfekt til moderne indretning og tilføjer et elegant touch til ethvert rum. Så hvis du leder efter en pålidelig og stilfuld belysningsløsning, er denne lampe det perfekte valg for dig.

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke1600 lumens
Spredning28 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde29 mm.
Diameter29 mm.
MaterialeABS
Effekt & spænding
Forbrug18W
EnergimærkeF (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.