Halo Design
UPSCALE LED Plafond Ø22 12W sort

Halo Design Halo Design

8366-0

New product

Opgrader dit hjem med det moderne LED plafond fra Michael Waltersdorff.
Det ø22cm design giver et behageligt grundlys, samtidig med at det reducerer strømforbruget med sin 12Watt integreret LED teknologi.
Det skaber en god stemningsbelysning og er let at installere.
Hvis du er på udkig efter et flot og miljøvenligt belysningsvalg, så er dette LED plafond det perfekte valg.

Læs mere..

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


UPSCALE LED Plafond Ø22 12W i sort

Denne UPSCALE LED Plafond i størrelsen Ø22 er et stilfuldt og moderne lysarmatur til indendørs brug. Med sin sorte farve passer den perfekt til moderne indretninger og skaber en elegant belysning i ethvert rum.

Produkt Detaljer

  • Effekt: 12W
  • Lysstyrke: 800 lumens
  • Spredningsvinkel: 170 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • Dimensioner: 5.1 x Ø22 mm
  • Vandmodstandsdygtighed: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)

Den Perfekte Belysning

Med en lysstyrke på 800 lumens og en spredningsvinkel på 170 grader, sikrer denne UPSCALE LED Plafond en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du får en ensartet belysning i hele rummet uden mørke områder eller skarpe skygger.

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, sikrer denne plafond et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger den til at belyse dit hjem eller dit arbejdsrum, vil du få en behagelig og naturlig belysning, der opfylder dine behov.

Kompakt Design

Med dimensioner på 5.1 x Ø22 mm har denne plafond et kompakt design, der gør den nem at installere og passer ind i de fleste rum. Den sorte farve tilføjer et moderne og stilfuldt touch til enhver indretning.

Velegnet til Indendørs Brug

Bemærk at denne UPSCALE LED Plafond har en IP20-klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er derfor velegnet til brug indendørs i tørre omgivelser som f.eks. stuer, spisestuer, soveværelser eller kontorer.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 170 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 5.1 mm.
Diameter 22 mm.
Materiale Plastik
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.