Halo Design
Hudson gulv 5W Antique

Halo Design Halo Design

8228-0

New product

Hudson Gulvlampe fra Halo Design er den perfekte belysning til dit hjem.
Den er udført i en smuk antique messing, der pas ind enhver indretning.
Designet af Michael Waltersdorff er stilrent og moderne, og den fleksible arm giver dig den ultimative fleksibilitet, så du kan justere lysretningen som du ønsker.
LED-pærerne giver et kraftigt og behageligt lys med en spredning på 38 grader, og det indbyggede dæmper gør det nemt og hurtigt at skabe en behagelig stemning.
Hudson Gulvlampe er høj nok til at passe ind i ethvert hjem og er enkel at betjene.
Få den som enkelt eller dobbelt og få op til 5 watt LED-effekt.

Læs mere..

DKK 1.299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Denne gulvlampe fra Halo Design er en stilfuld og elegant lyskilde, der passer perfekt ind i enhver indretningsstil. Med en effekt på 5W og en lysstyrke på 550 lumens sikrer den tilstrækkelig belysning til dit hjem.

Det fokuserede lys på 38 grader giver en kontrolleret lysstråle, der kan rettes mod en bestemt plads eller genstand. Dette er ideelt til læsning, arbejde eller blot for at skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Det høje RA-værdi mellem 80 og 85 garanterer en naturlig farvegengivelse, hvor alle farver vises flot og ægte.

En af fordelene ved denne lampe er brugen af LED-lys af højeste kvalitet. Dette sikrer en lang og sikker drift i op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Derudover er lampen udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en god køling, hvilket forlænger produktets levetid betydeligt.

Lampens dimensioner er 135 x Ø23 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere i ethvert rum. Vær dog opmærksom på, at lampen kun er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke anvendes i vådrum eller udendørs.

Med Halo Designs Hudson gulvlampe får du en kombination af stilfuldt design, høj lyskvalitet og lang levetid. Den er ideel til at skabe forskellige belysningsscener i dit hjem og kan nemt tilpasses dine behov og præferencer.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 135 mm.
Diameter 23 mm.
Materiale Metal, Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Energimærke E (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.