Halo Design
HUDSON gulvlampe LED 2L GU10, sort

Halo Design Halo Design

8229-0

New product

Halo Design - HUDSON gulvlampe LED 2L GU10, sort Udvid

Hudson dobbelt Gulvlampe fra Halo Design er en flot enkelt gulvlampe udført i metal og lakeret sort.
Designet af Michael Waltersdorff.
Med den smarte fleksarm har man mulighed for at justere retningen hvorhen man vil have lyset.
Der medfølger LED pærer, og desuden er der indbygget dæmper, sådan at man kan få sat den helt rigtige stemningsbelysning i hjemme.
Meget enkelt at betjene, og med max effekt på 5 watt LED giver den et super godt lys.
Spredningen af lyset 38graders spredning.
Den er 120 cm høj så kan passe ind de fleste steder i hjemmet.
Fås både som enkelt og dobbelt.

Læs mere..

DKK 1.199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Halo Design HUDSON gulvlampe er det perfekte valg, hvis du ønsker et stilfuldt og moderne lysindslag i dit hjem. Lampen er udstyret med to LED-lys med GU10 fatninger, og dens sorte finish giver den et elegant udseende, der passer til enhver indretning.

Med en effekt på 10W og tilslutning til 230V forsyning er denne lampe energieffektiv og økonomisk. Den har en imponerende lysstyrke på 1060 lumens, og dens fokuserede lys på 38 grader sikrer et kontrolleret og præcist lys. Dette er ideelt, når du ønsker at belyse bestemte områder i dit hjem, såsom et læsehjørne eller din yndlingskunstværk.

En vigtig faktor ved lyskilder er deres lyskvalitet. Denne gulvlampe har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt og levende lys, der giver en fremragende farvegengivelse. Uanset om du bruger lampen til at skabe en hyggelig atmosfære eller til at vise farverig kunst, vil dette produkt opfylde dine behov.

En anden fordel ved denne lampe er dens holdbarhed. Den er udstyret med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig driftstid på op til 30.000 timer. Derudover er den udstyret med en professionel og driftssikker driver og god køling, hvilket forlænger lampens levetid. Du kan derfor nyde godt af dette produkt i mange år.

Med dimensioner på 135 x Ø50 mm er denne gulvlampe kompakt og passer perfekt ind i enhver indretning. Den har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs og undgå at placere den i områder med høj luftfugtighed eller risiko for vandstænk.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 1060 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 135 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.