Halo Design
HUDSON gulvlampe LED 1L GU10, sort

Halo Design Halo Design

8230-0

New product

Halo Design - HUDSON gulvlampe LED 1L GU10, sort Udvid

Hudson Gulvlampe fra Halo Design er en flot enkelt gulvlampeudført i lakeret sort metal.
Designet af Michael Waltersdorff.
Med den smarte fleksarm har man mulighed for at justere retningen hvilken retningen man vil have lyset.
Der medfølger LED pærer, og desuden er der indbygget dæmper, sådan at man kan få sat den helt rigtige stemningsbelysning i hjemme.
Meget enkelt at betjene, og med max effekt på 5 watt LED giver den et super godt lys og med 38graders spredning.
den er 120 cm høj så kan passe ind de fleste steder og rum i hjemmet.
Fås både som enkelt og dobbelt.

Læs mere..

DKK 799,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


HUDSON gulvlampe LED 1L GU10, sort

Denne HALO Design HUDSON gulvlampe er et moderne og stilfuldt valg til enhver indretning. Med sin sorte farve og slanke, elegante design vil den passe perfekt ind i ethvert rum. En vigtig detalje ved denne gulvlampe er dens effektive LED-teknologi. Den har en effekt på 5W og bruger en GU10 fatning. Dette giver dig mulighed for at tilslutte den direkte til en almindelig 230V strømforsyning. Denne nemme installation gør det bekvemt at bruge lampen overalt i dit hjem. Med en lysstyrke på 530 lumens og et fokuseret lys på 38 grader, sikrer denne lampe et kontrolleret og præcist lys. Dette er ideelt til at belyse specifikke områder, som for eksempel et læsehjørne eller et kunstværk på væggen. En ekstra fordel ved denne gulvlampe er dens høj lyskvalitet. Den har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Dette resulterer i en flot belysning, der får alle farver til at skinne. Med denne lyskvalitet kan lampen imødekomme de fleste behov. For at sikre en lang og pålidelig drift er lampen udstyret med LED af højeste kvalitet. Den kan bruges i op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til produktets lang levetid. Lampens dimensioner er 120 x Ø9 mm, hvilket giver dig en nem og fleksibel placering af lampen. Den er også IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs eller i tørre omgivelser. Samlet set er denne HUDSON gulvlampe LED 1L GU10 i sort et fantastisk valg til at give dit hjem et stilfuldt og moderne udseende. Med dens høje lyskvalitet og lang levetid er den et pålideligt og praktisk valg for langvarig belysning i dit hjem.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 530 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 120 mm.
Diameter 9 mm.
Materiale Sortlakeret stål med chromdetaljer
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.