Restsalg: LEDlife 2G11-SMART31 HF
Direkte montering, LED rør, 12W, 31cm, 2G11

LEDlife LEDlife

New product

Nedsat pris! Restsalg: LEDlife 2G11-SMART31 HF - Direkte montering, LED rør, 12W, 31cm, 2G11 ledlife Udvid

Flot 2G11 lysstofrør.

Til direkte montering uden ombygning.

Nogle ballaster har udfordringer med det lave LED forbrug - vi anbefaler at lave en mindre test før indkøb til større projekter.

Kan dæmpes med DALI ballast.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 125,30

inkl. moms

DKK 179,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Det LEDlife 2G11-SMART31 HF LED-rør er en effektiv og miljøvenlig erstatning for traditionelle 24W rør. Med en strømforbrug på kun 12W kan dette LED-rør hjælpe med at reducere energiforbruget og dermed også elregningen.

Tilsluttes til Ballast forsyning: Dette LED-rør tilsluttes let til ballast forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri. Du kan nemt erstatte dine gamle rør med dette LED-rør og begynde at nyde fordelene ved energieffektiv belysning.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 1620 lumens leverer dette LED-rør et klart og strålende lys. Den brede spredning på 120 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt i rummet, hvilket skaber en behagelig og ensartet belysning.

Høj lyskvalitet: Dette LED-rør har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at farverne vises korrekt og naturligt under belysningen. Uanset om du bruger dette LED-rør til hjemmet eller på arbejdet, vil du nyde godt af den høje lyskvalitet, der opfylder de flestes behov.

Lang levetid: Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikres en lang og pålidelig driftstid på op til 50.000 timer. Dette LED-rør har minimalt fald i lysstyrke over tid, hvilket betyder, at du kan nyde det klare og strålende lys i lang tid. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til den lange levetid af produktet som helhed.

Kulør på lyset:

  • Varm hvid (3000K): Den varme hvide kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Dette lys er perfekt til at skabe en hyggelig stemning og fremhæve detaljer i rummet.
  • Neutral hvid (4000K): Det neutrale hvide lys er ideelt til effektive arbejdsmiljøer. Lyset indeholder ikke blå eller gule toner og giver derfor en naturlig belysning, der gør det nemt at se og arbejde med præcision.

Dimensioner: Dette LED-rør har en længde på 310 mm, hvilket gør det ideelt til forskellige belysningsprojekter. Den kompakte størrelse gør det nemt at montere og installere, uanset hvor du har brug for ekstra lys.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 1620 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning 2G11
Bredde 310 mm.
Materiale Aluminium+PMMA
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Erstat 24W
Spænding Ballast
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.