V-Tac RGB LED kugle
Genopladelig, med fjernbetjening, Ø30 cm

V-Tac V-Tac

2904-0

New product

V-Tac RGB LED kugle - Genopladelig, med fjernbetjening, Ø30 cm v-tac Udvid

Super smart LED kugle.
Den er genopladelig og der kan skiftes farve ved brug af den medfølgende fjernbetjening.

Kan køre konstant med strøm tilsluttet eller 6-8 timer på en opladning. Fuld opladning tager 6 timer.
Det er muligt at dæmpe lysstyrken ved hjælp af fjernbetjeningen. 
Den er lavet af hårdfør plast og er perfekt til haven eller terrassen. 
Kan bruges i kombination af de andre kugler for at skabe fascinerende udsmykning.

Flere detaljer

DKK 448,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Uddybende beskrivelse af produktet:

Denne V-Tac RGB LED kugle er et fantastisk valg, når det kommer til at skabe en festlig og stemningsfuld atmosfære i dit hjem eller i din have. Denne genopladelige kugle leveres med en praktisk fjernbetjening, der giver dig mulighed for nemt at styre lysfarverne og tilpasse belysningen efter dine præferencer.

Med en effekt på kun 0.5W kan du være sikker på, at dette produkt er energieffektivt og giver dig en lang brændetid. Selv hvis du bruger kuglen i længere tid, vil den ikke dræne dit strømforbrug. Med en lysstyrke på 18 lumens er kuglen i stand til at skabe en behagelig og subtil belysning i rummet.

En af de fantastiske funktioner ved denne LED kugle er dens evne til at blive dæmpet. Det giver dig mulighed for nemt at justere lysstyrken og skabe lige den atmosfære, du ønsker. Uanset om du vil have en mere intim og hyggelig belysning eller en festlig stemning til en særlig begivenhed, er denne kugle det perfekte valg.

Med dimensioner på 300 x 300 x 290 x Ø50 mm er denne kugle kompakt og let at placere hvor som helst i dit hjem. Den IP67-vandtætte rating betyder, at den kan modstå vand, men den kan ikke tåle at være nedsænket i vand i længere tid. Vær forsigtig med at placere kuglen i områder, hvor den kan blive udsat for længerevarende vandeksponering.

Denne kugle har også en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe yderligere pærer eller lyskilder til at bruge den. Den er klar til brug lige ud af æsken.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
KulørRGB
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke18 lumens
Dimensioner
Højde300 mm.
Bredde300 mm.
Dybde290 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.5W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP67


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.