Restsalg: LED P45 5W E-27 230V RGB + CCT + DIMM WI-FI/BT Spectrum SMART

Spectrum Spectrum

6816-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: LED P45 5W E-27 230V RGB + CCT + DIMM WI-FI/BT Spectrum SMART Spectrum Udvid

DKK 43,40

inkl. moms

DKK 62,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Restsalg: LED P45 5W E-27 230V RGB + CCT + DIMM WI-FI/BT Spectrum SMART

Dette restsalg-produkt er en fantastisk LED-pære med en effekt på 5W og en stor E27 fatning. Denne pære er designet til at tilsluttes til en 230V strømforsyning og kan nemt installeres i dit eksisterende lysarmatur.

Lysdygtigheden på denne pære er imponerende med hele 520 lumens. Den har også en bred spredning på 240 grader, hvilket sikrer, at lyset jævnt fordeles i hele rummet. Du kan derfor være sikker på at få en flot og ensartet belysning.

Denne LED-pære har en RA-værdi på 80-85, hvilket garanterer dig en høj lyskvalitet. Med en høj RA-værdi kan du være sikker på at få et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Du vil derfor kunne nyde godt af denne LED-pæres høje lyskvalitet til alle dine belysningsbehov.

Med dimensionerne 84 x 45 mm passer denne pære perfekt til de fleste lampearmaturer. Du kan nemt udskifte din eksisterende pære med denne LED-pære uden problemer.

Det er dog vigtigt at bemærke, at denne LED-pære kun er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Dæmpbar Ja, Smart Home
Lysstyrke 520 lumens
Spredning 240 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Bredde 84 mm.
Dybde 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.