Restsalg: Nordlux Pære G9 3,3W 370LM 3000K, Hvid

Nordlux Nordlux

9419-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Nordlux Pære G9 3,3W 370LM 3000K, Hvid Udvid

DKK 34,42

inkl. moms

DKK 52,95 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Tilslutning: Det Nordlux Pære G9 3,3W 370LM 3000K, Hvid tilsluttes nemt og simpelt til en almindelig 230V forsyning. Dette gør det let at installere og bruge pæren.

Høj spredning: Denne pære har en høj spredning på hele 280 grader, hvilket sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset. Dette betyder, at der ikke er nogen områder, der er mørkere eller mere belyst end andre, hvilket skaber et behageligt og ensartet lys i rummet.

Høj lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at denne pære giver høj kvalitet lys, der viser alle farver flot og ægte. RA værdien angiver pærens evne til at gengive farver korrekt, og med en værdi på 80-85 er lyskvaliteten tilstrækkelig til de flestes behov.

Naturligt lys: Denne pære giver et naturligt lys, der er behageligt for øjet. Lysfarven er på 3000K, hvilket betyder, at lyset har en varm hvid farve. Dette skaber en hyggelig atmosfære i rummet samtidig med, at det sikrer, at farverne vises korrekt.

Til forskellige behov: Denne pære er velegnet til en bred vifte af behov. Med en lysstyrke på 370 lumen og en effekt på 3,3W er pæren ideel til brug som almen belysning i stuen, soveværelset eller køkkenet. Den kan også bruges som accentbelysning eller til at fremhæve bestemte områder i rummet.

Lyset
Spredning 280 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".