Restsalg: Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W dæmpbar, Røgfarve

Nordlux Nordlux

9432-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W dæmpbar, Røgfarve Udvid

DKK 50,97

inkl. moms

DKK 84,95 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W dæmpbar, Røgfarve

Denne Nordlux Pære-DEKO er en elegant og stilfuld LED-pære, der giver et smukt og dekorativt lys i dit hjem. Pæren har en effekt på 5W, hvilket gør den både energibesparende og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning og kan dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved denne pære er dens høje spredning på 330 grader. Dette sikrer, at lyset fordeles jævnt og spreder sig i hele rummet. Du får dermed et behageligt og ensartet lys i hele rummet uden mørke områder.

Denne Nordlux pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser farverne på en flot og ægte måde. Du kan stole på, at farverne fremstår naturlige og levende. Lyskvaliteten er velegnet til stort set alle behov, hvad end det er hyggelig belysning i stuen eller praktisk lys i køkkenet.

Pæren er designet med en røgfarvet glasoverflade, der giver et unikt og sofistikeret udseende. Denne pære er inspireret af Edison-stilen med spiralformet glødetråd, hvilket tilføjer et nostalgisk og attraktivt element i dit hjem. Uanset om du bruger den som enkeltstående pære eller i en flerarms lysekrone, vil denne Nordlux Pære-DEKO skabe et elegant og stilfuldt udtryk.

Med denne Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W dæmpbar får du ikke kun et smukt lys, men også en energieffektiv og holdbar pære. LED-teknologien sikrer en lang levetid og lavt energiforbrug, så du kan nyde det smukke lysskær i mange timer uden at bekymre dig om udskiftning.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".