LEDlife 30W hvid skinnespot, Philips LED
100 lm/W, RA 90, 36 grader, 3-faset

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife 30W hvid skinnespot, Philips LED - 100 lm/W, RA 90, 36 grader, 3-faset ledlife Udvid

Oplev enestående belysning med LEDlife 30W hvid skinnespot, udstyret med Philips LED-teknologi, der sikrer høj lysstyrke og fremragende farvegengivelse.

  • Kvalitetslys: Med RA90 sikrer denne skinnespot, at farver gengives korrekt og levende.
  • Effektiv belysning: Den 20W LED-teknologi giver en kraftig og energieffektiv belysning, der reducerer strømforbruget uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • Optimal lysvinkel: Med en lysvinkel på 36 grader kan du præcist rette lyset, hvor du har brug for det, hvilket gør den ideel til både accentbelysning og generel belysning.
  • Nemmere installation: Designet til at passe i standard 3-faset skinner, hvilket gør installationen enkel og problemfri.
  • Philips LED: Pålidelig kvalitet og lang levetid takket være Philips LED-teknologien, som sikrer minimal vedligeholdelse og maksimal ydeevne.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 227,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife 30W hvid skinnespot

LEDlife 30W hvid skinnespot er en kvalitets skinnespot fra Philips med en effekt på 30W. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning og har en imponerende lysstyrke på 3000 lumens. Lyset er fokuseret med en spredningsvinkel på 36 grader, hvilket sikrer et kontroleret lys.

En af de store fordele ved denne skinnespot er den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Dette betyder, at lyset er levende og naturligt, hvilket viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Den høje lyskvalitet gør denne skinnespot ideel selv i de mest krævende situationer.

Produktet kommer med en 5 års producentgaranti og benytter LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Ydermere er skinnespotten udstyret med en professionel og driftsikker driver samt god køling, hvilket forlænger levetiden på hele produktet.

Kulør på lyset

Der er mulighed for at vælge mellem 2 kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til hyggelige omgivelser. Lyset hjælper med at skabe en stemning af afslapning og ro.

Neutral kulør egner sig godt til effektive arbejdsmiljøer, hvor lyset er uden blå eller gule toner, så emner belyses naturligt og præcist.

Med dimensioner på 160 x Ø78 mm og integreret lyskilde er denne skinnespot nem at installere og bruge. Investering i denne skinnespot sikrer ikke kun en energieffektiv belysning, men også et smukt og funktionelt design, der passer til enhver indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3000 lumens
Spredning 36 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 160 mm.
Diameter 78 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V
Energimærke B (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.