LEDlife 30W sort skinnespot, Philips LED
100 lm/W, RA 90, 36 grader, 3-faset

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife 30W sort skinnespot, Philips LED - 100 lm/W, RA 90, 36 grader, 3-faset ledlife Udvid

Oplev enestående belysning med LEDlife 30W sort skinnespot, udstyret med Philips LED-teknologi, der sikrer høj lysstyrke og fremragende farvegengivelse.

  • Kvalitetslys: Med RA90 sikrer denne skinnespot, at farver gengives korrekt og levende.
  • Effektiv belysning: Den 20W LED-teknologi giver en kraftig og energieffektiv belysning, der reducerer strømforbruget uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • Optimal lysvinkel: Med en lysvinkel på 36 grader kan du præcist rette lyset, hvor du har brug for det, hvilket gør den ideel til både accentbelysning og generel belysning.
  • Nemmere installation: Designet til at passe i standard 3-faset skinner, hvilket gør installationen enkel og problemfri.
  • Philips LED: Pålidelig kvalitet og lang levetid takket være Philips LED-teknologien, som sikrer minimal vedligeholdelse og maksimal ydeevne.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 227,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife 30W sort skinnespot

LEDlife 30W sort skinnespot

Effektiv belysning med høj kvalitet

LEDlife 30W sort skinnespot er en kraftfuld og effektiv belysningsløsning, der er ideel til både kommercielle og private rum. Med en effekt på 30W og et lysstyrke på imponerende 3000 lumens, leverer denne skinnespot et klart og fokuseret lys med en spredningsvinkel på 36 grader, der giver et kontrolleret lysudbytte.

Høj lyskvalitet og lang levetid

Med en RA værdi på 90-95, garanterer denne skinnespot en ekstraordinær lyskvalitet, der viser alle farver levende og naturligt. Uanset om det er til hjemmet eller til professionel brug, vil du nyde godt af det flotte og sprudlende lys, denne skinnespot skaber. Med 5 års producentgaranti er du sikret en pålidelig og langvarig belysningsløsning.

Ved at benytte LED af højeste kvalitet, kan du forvente en driftstid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle driver og effektive køling sikrer en lang levetid for hele produktet, så du kan nyde godt af belysningen i lang tid fremover.

Vælg din foretrukne lyskvalitet

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører på lyset: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en afslappende og hyggelig atmosfære, mens Neutral hvid er ideel til effektivt arbejde med en neutral belysning.

Kompakte dimensioner og integreret lyskilde

Med dimensionerne 160 x Ø78 mm passer denne skinnespot nemt ind i forskellige rum og miljøer. Den integrerede lyskilde gør installationen enkel og problemfri, så du kan nyde det klare og fokuserede lys med det samme.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3000 lumens
Spredning 36 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 160 mm.
Diameter 78 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V
Energimærke B (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.