Nordlux Renton 110 armatur, 13W, 2700K, 1450lm, hvid

Nordlux Nordlux

11334-0

New product

Nordlux Renton 110 armatur, 13W, 2700K, 1450lm, hvid Udvid

Universelt anvendelig, IP20-klassificeret LED-skinne til montering under skab med integrerede lysdioder, der fungerer som erstatning for T5-lysstofrør.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1450 lumens
Spredning 130 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Længde 111,2 cm.
Bredde 2,4 cm
Dybde 3,4 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 13 W
Energimærke E (A-G)
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 169,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Renton 110 armatur

Det Nordlux Renton 110 armatur er et uundværligt valg, når det kommer til at skabe den perfekte belysning i dit hjem eller på dit kontor. Med en effekt på 13W og mulighed for tilslutning til 230V forsyning, er dette armatur en energibesparende løsning, der samtidig sikrer dig et flot og naturligt lys.

Imponerende lysstyrke og høj lyskvalitet til at vise alle farver

Dette armatur har en imponerende lysstyrke på 1450 lumens, hvilket gør det meget brugbart i både mindre og større rum. Med en RA-værdi på 80-85 kan du være sikker på, at dette armatur leverer en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde.

Den høje lyskvalitet sikrer, at armaturet skaber et naturligt lys, der er behageligt for øjet og egnet til de flestes behov. Uanset om du bruger armaturet til arbejde, afslapning eller hygge, kan du stole på, at lyset er af høj kvalitet.

Et stilrent og moderne design

Udover de tekniske specifikationer er Nordlux Renton 110 armaturet også kendt for sit stilrene og moderne design. Den hvide farve passer ind i enhver indretning og giver et diskret og æstetisk udtryk.

Armaturet er nemt at installere og kan monteres på væggen eller i loftet for at opnå det ønskede lysmønster. Med sin kompakte størrelse kan det også passe ind i mindre rum eller i områder, hvor pladsen er trang.

Skab den perfekte belysning med Nordlux Renton 110 armatur

Uanset om du har brug for en effektiv belysning på kontoret, i køkkenet eller i stuen, kan Nordlux Renton 110 armaturet opfylde dine behov. Med dens høje lysstyrke, naturlige lyskvalitet og stilrene design er dette armatur en pålidelig løsning til at skabe den perfekte belysning i ethvert rum.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1450 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 13W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".