Nordlux Trenton armatur, 23W, 4000K, 1900lm, 60cm, hvid

Nordlux Nordlux

11475-0

New product

Nordlux Trenton armatur, 23W, 4000K, 1900lm, 60cm, hvid Udvid

Universel LED-lysskinne i IP20 med integreret LED i et fladt design.


Lyset 
Kulør 4000K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1900 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Længde 60 cm.
Bredde 16 cm
Dybde 5 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 23 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 449,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Trenton armatur

Nordlux Trenton armaturet er en imponerende lyskilde, der vil tilføje elegance og funktionalitet til ethvert rum. Med dens slanke og moderne design er den ideel til både private hjem og kommercielle miljøer.

Produktbeskrivelse:

Armaturet er udstyret med en kraftig 23W LED-lyskilde, der sikrer en imponerende lysstyrke på 1900 lumens. Denne energieffektive lyskilde leverer en behagelig belysning på 4000K, der er perfekt til generalbelysning i forskellige rum.

Høj kvalitet:

Med en lysstyrke på 1900 lumens leverer Trenton armaturet ikke kun et lyst rum, men sikrer også en jævn fordeling af lyset med dens høje spredningsvinkel på 120 grader. Dette betyder, at lyset vil være godt fordelt i hele rummet uden nogen skyggesteder.

Desuden har dette armatur en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Denne høje RA-værdi betyder, at lyset vil vise alle farver på en naturlig og ægte måde, og sikrer dermed et flot og behageligt miljø. Uanset om du bruger armaturet til arbejdsområder, spisepladsen eller soveværelset, vil du være i stand til at nyde lyskvaliteten på Trenton armaturet.

Nem installationsproces:

Trenton armaturet er nemt at installere og tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning. Dette gør det bekvemt at bruge armaturet i ethvert rum uden behov for ekstra strømforsyning.

Med dens hvide finish og længde på 60 cm vil Trenton armaturet være en stilfuld tilføjelse til ethvert rum og skabe en modern og elegant atmosfære. Med dens slanke design vil armaturet passe perfekt ind i enhver indretningsstil og tilføje et strejf af tidløs stil.

Uanset om du har brug for belysning til dit hjem eller arbejdsplads, vil Nordlux Trenton armaturet sikre, at du får en effektiv og stilfuld løsning. Med dens imponerende lysstyrke, høje spredningsvinkel og høje lyskvalitet vil dette armatur opfylde de fleste behov og skabe en behagelig og lys atmosfære.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1900 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 24W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".