Nordlux Trenton armatur, 23W, 4000K, 1900lm, 60cm, hvid

Nordlux Nordlux

11475-0

New product

Nordlux Trenton armatur, 23W, 4000K, 1900lm, 60cm, hvid Udvid

Universel LED-lysskinne i IP20 med integreret LED i et fladt design.


Lyset 
Kulør4000K 
DæmpbarNej
Lysstyrke1900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningIndbygget LED
Længde60 cm.
Bredde16 cm
Dybde5 cm
Effekt & spænding
Spænding230V
Forbrug23 W
Andet info
IP-klasseIP20

Flere detaljer

DKK 449,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet

Effekt: 23W

Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke på 1900 lumens og en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Nordlux Trenton armaturet er et stilfuldt og moderne valg til dit hjem. Med en længde på 60cm passer det godt i de fleste rum, og den hvide farve giver et friskt og minimalistisk udtryk.

Med en effekt på 23W er dette armatur energieffektivt og miljøvenligt. Det bruger kun en brøkdel af den energi, som traditionelle lyskilder bruger, samtidig med at det giver en høj lysstyrke på 1900 lumens. Det betyder, at du kan få masser af lyst i rummet uden at gå på kompromis med energiforbruget.

Armaturet tilsluttes let til en 230V forsyning, så du kan nemt installere det og nyde det klare og jævnt fordelte lys, som armaturets 120 graders spredning giver. Dette sikrer, at lyset spreder sig godt rundt i rummet og giver en behagelig og funktionel belysning i alle hjørner.

Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 får du et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Dette gør armaturet ideelt til både hverdagsbrug og til opgaver, der kræver nøjagtig farvegengivelse, som f.eks. makeup eller hobbyarbejde.

Nordlux Trenton armaturet er et pålideligt og holdbart valg til belysning af dit hjem. Den hvide overflade er nem at rengøre og giver en elegant og moderne udstråling. Uanset om du har brug for belysning i stuen, køkkenet, soveværelset eller kontoret, vil dette armatur være en stilfuld løsning, der passer til enhver indretning.

Lyset
KulørNeutral hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke1900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug24W
Spænding230V
Andet info


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".