Nordlux Works 120cm, 1x18W, 4000K, 1620m, IP65 grå

Nordlux Nordlux

8750-0

New product

LED-armatur, som giver en god arbejdsbelysning og har en høj beskyttelsesgrad, hvilket gør det velegnet i eksempelvis garagen, kælderen eller værkstedet. Lampen leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid på helt op til 15. timer.
 

  • Parallelforbindelse er muligt
  • IP65 - egnet til indendørs og udendørs brug
  • Easy Connect
  • 5 års LED-garanti

Lyset 
Kulør 4000K 
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1620 lumens
RA >= 80
Spredningsvinkel 120 grader
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 9 cm.
Længde 126,6 cm
Bredde 8,5 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 18 W
Energiklasse F (A-G)
Andet info
IP-klasse IP65

Læs mere..

DKK 349,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og holdbar udendørsbelysning

Den Nordlux Works 120cm LED-belysning er designet til at opfylde alle dine behov for udendørsbelysning. Med en effekt på 18W leverer den en kraftig og klar belysning, der gør den ideel til brug i haver, terrasser, garager og indkørsler.

Fremragende lyskvalitet

Med en lysstyrke på 1600 lumens og en bred spredning på 120 grader sikrer denne LED-belysning en jævn og optimal fordeling af lys. Den høje lyskvalitet med en CRI-værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger den til at belyse en sti eller en terrasseområde, vil denne LED-belysning sikre en behagelig atmosfære i alle udendørsområder.

Tilpasset til udendørs brug

Denne Nordlux LED-belysning er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den er modstandsdygtig over for vandstænk og regn. Dette gør den egnet til at blive brugt under forskellige vejrforhold. Uanset om det regner eller sner, kan du være sikker på at din udendørsbelysning forbliver intakt og fungerer optimalt. Dens grå farve giver den et stilfuldt og moderne udseende, der passer til enhver udendørsindretning.

Let at installere og bruge

Denne Nordlux Works LED-belysning er let at installere og tilslutte til en 230V strømforsyning. Med dens solide og robuste konstruktion er den designet til at modstå slag og stød samt langvarig brug. Den er også let at vedligeholde, da den ikke kræver hyppige pærer eller ledningsudskiftninger.

Samlet set er Nordlux Works 120cm LED-belysning det perfekte valg til dig, der leder efter en effektiv, holdbar og stilfuld udendørsbelysning. Med dens høje lysstyrke, bred spredning, god farvegengivelse og vandtætte egenskaber vil den skabe en behagelig atmosfære og visuelt appellere til ethvert udendørsområde.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".