Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 1-kit, Nikkel

Nordlux Nordlux

10774-0

New product

Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 1-kit, Nikkel Udvid

Et klassisk rundt indbygningsspot med et integreret LED 345lm dæmpbart LED modul. Dorado er let og hurtig at montere via en skrueløse stikforbindelse og drejelås system, og samtidigt kan flere spots let forbindes til hinanden.

Spottet udsender et varmt lys på 2700 K, hvilket gør det særligt velegnet i stuen, spisestuen eller værelset. Den høje IP-grad gør spottet velegnet til i fugtige miljøer som eksempelvis badeværelset.


Læs mere..

DKK 159,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Den Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar er en praktisk og elegant lysarmatur, der passer perfekt til både udendørs og indendørs brug. Armaturet er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det er støv- og vandtæt og kan modstå selv de hårdeste vejrforhold. Denne model er i farven nikkel, der tilføjer et moderne og stilfuldt touch til ethvert rum eller udendørs område.

Produktets vigtigste funktion er den fleksible dæmpbarhed. Dette giver dig mulighed for at justere lysintensiteten og skabe den perfekte atmosfære i rummet. Armaturet kan nemt tilsluttes til en 230V strømkilde, hvilket gør installationen nem og hurtig. Den 5,5W effekt sikrer en energieffektiv belysning og hjælper med at reducere strømforbruget uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Den Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar har en imponerende lysstyrke på 345 lumens, hvilket giver et klart og behageligt lys. Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 kan du være sikker på, at alle farver vises korrekt og naturligt. Dette er ideelt til enhver situation, hvor nøjagtig farvegengivelse er afgørende, f.eks. når du læser, arbejder eller indretter dit hjem eller kontor.

Uanset om du har brug for en belysningsløsning til din have, terrasse, badeværelse eller et rum indendørs, så er Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar i nikkel et perfekt valg. Denne alsidige og holdbare lampe opfylder de flestes behov med sin høje lyskvalitet, energieffektiven og dæmpbare funktioner.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 345 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".