Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 3-kit, Hvid

Nordlux Nordlux

10775-0

New product

Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 3-kit, Hvid Udvid

Et klassisk rundt indbygningsspot med et integreret LED 345lm dæmpbart LED modul. Dorado er let og hurtig at montere via en skrueløse stikforbindelse og drejelås system, og samtidigt kan flere spots let forbindes til hinanden.

Spottet udsender et varmt lys på 2700 K, hvilket gør det særligt velegnet i stuen, spisestuen eller værelset. Den høje IP-grad gør spottet velegnet til i fugtige miljøer som eksempelvis badeværelset.


Læs mere..

DKK 469,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og alsidig belysning med Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 3-kit, Hvid

Dette produkt er en del af Nordlux Dorado-serien og er specielt designet til at give dig en effektiv og alsidig belysning. Med et elegant og moderne design vil disse spotlys være en perfekt tilføjelse til ethvert rum.

Et af de mest fremtrædende træk ved dette produkt er dets energieffektivitet. Med en effekt på kun 5,5W kan du nyde en kraftig belysning uden at skulle bekymre dig om høje energiomkostninger. Takket være den indbyggede LED-teknologi kan du også forvente en lang levetid på op til 25.000 timer.

Produktet er nemt at tilslutte til din eksisterende 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og enkel. Du behøver ikke at bekymre dig om komplicerede ledninger eller ekstra udstyr.

Med en lysstyrke på 345 lumens kan du forvente en kraftig og klar belysning. Desuden sikrer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, at farverne vises på en flot og ægte måde. Dette skaber en behagelig atmosfære i rummet og gør belysningen velegnet til de fleste behov.

En ekstra fordel ved produktet er, at det kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere belysningen efter dine præferencer og skabe den ønskede stemning i rummet. Fra en hyggelig atmosfære til en mere funktionel belysning, kan du nemt tilpasse lysstyrken med en passende dæmper.

Med et IP65-klassificeret hus er dette spotlys også velegnet til brug i fugtige omgivelser såsom badeværelser eller udendørsområder. Dette sikrer, at produktet er beskyttet mod stænk eller støv, hvilket gør det holdbart og pålideligt i mange år.

Samlet set er Nordlux Dorado 2700K Dæmpbar, IP65, 3-kit, Hvid et fremragende valg for dig, der ønsker en effektiv og alsidig belysning. Med dens energieffektive LED-teknologi, justerbare lysstyrke og holdbare design vil dette produkt imødekomme dine behov og skabe den ønskede atmosfære i dit hjem eller arbejdsområde.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 345 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".