Nordlux Dorado Smart light 1-kit, Børstet nikkel

Nordlux Nordlux

10781-0

New product

Nordlux Dorado Smart light 1-kit, Børstet nikkel Udvid

Dorado Smart Light er et simple og moderne indbygningsspot med en høje beskyttelsesgrad på IP65, som gør lampen velegnet til fugtige områder – fx udendørs og på badeværelset. Med brug af den integreret Nordlux Smart Light funktion kan du styre lyset fra din valgte enhed.

Dorado indbygningsspot er integreret med det nyeste Bluetooth Mesh teknologi, der gør det nemt at styre lyset ved brug af din valgte enhed. Lige meget om du er inden- eller udenfor vil Bluetooth sørge for en stabil forbindelse mellem dit lys og din enhed.

Nordlux Smart

Nordlux Smart giver dig mulighed for at styre og tilpasse dit lys fra din smartphone, tablet eller fjernbetjening med simpel og hurtig opsætning på kun 60 sekunder.


Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet

Effekt: 4.5W.

Lysstyrke: 360 lumens

Fokuseret lys: 38 grader

RA værdi på 80-85

Lyskvaliteten er vigtig, når det kommer til belysning i hjemmet. Med Nordlux Dorado Smart light 1-kit er du sikret både høj effektivitet og enestående lyskvalitet. Med en effekt på 4.5W er dette smarte lyssystem yderst energibesparende og miljøvenligt.

Med en lysstyrke på 360 lumens kan du forvente et klart og intenst lys, der lyser op i ethvert rum. Det fokuserede lys med en spredningsvinkel på 38 grader giver dig mulighed for at rette lyset præcist, hvor du ønsker det, og sikrer dermed et kontrolleret lys, der ikke blender eller blænder.

Det er ikke kun lysstyrken, der er vigtig, men også kvaliteten af lyset. Nordlux Dorado Smart light 1-kit har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset viser farver så naturligt som muligt. Med et naturligt og ægte lys får du en flot og æstetisk oplevelse i dine rum. Uanset om du ønsker at fremhæve farver i malerierne på væggene, eller skabe en hyggelig atmosfære i stuen, er lyskvaliteten med en RA værdi på 80-85 mere end tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Nordlux Dorado Smart light 1-kit er et moderne og stilfuldt valg til dit hjem. Det børstede nikkel-design giver en elegant og tidløs finish. Lampens design er enkelt og passer ind i enhver indretning, hvilket gør den til en alsidig løsning for alle rum i hjemmet. Med et fleksibelt lysarmatur kan du nemt justere lysningsvinklen og retningen efter behov.

Med Nordlux Dorado Smart light 1-kit kan du skabe atmosfære, stemning og funktionalitet i dit hjem. Uanset om det er til brug i stuen, køkkenet, soveværelset eller gangen, er dette smarte lyskit et perfekt valg. Med høj effektivitet, enestående lyskvalitet og et moderne design, kan du ikke gå galt i byen med Nordlux Dorado Smart light 1-kit, børstet nikkel.

Lyset
Lysstyrke 360 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4.5W
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".