Nordlux Fallon påbygning, Sort

Nordlux Nordlux

10818-0

New product

Nordlux Fallon påbygning, Sort Udvid

DKK 319,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Fallon påbygning i sort

Denne Nordlux Fallon påbygning i sort er det perfekte valg, når du ønsker effektiv og stilfuld belysning. Med en effekt på 8.5W og tilslutning til 230V forsyning kan du være sikker på en pålidelig og kraftfuld lyskilde.

Med en lysstyrke på 500 lumens kan denne lampe give dig det nødvendige lys til forskellige aktiviteter. Om du læser en bog, arbejder ved skrivebordet eller dækker bordet til en hyggelig middag, vil denne lampe give dig tilstrækkelig lysstyrke.

Denne lampe tilbyder ikke kun en høj lysstyrke, men også en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver flot og ægte. Uanset om du skal vælge tøj om morgenen eller udføre præcisionsarbejde, kan du stole på, at denne lampe giver dig en lyskvalitet, der opfylder langt de flestes behov.

En ekstra fordel ved Nordlux Fallon påbygning er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at tilpasse lyset efter dit behov og skabe den perfekte atmosfære i rummet. Hvad enten du ønsker at skabe en hyggelig og afslappet stemning eller brug for mere fokuseret lys, kan du nemt justere lysstyrken med en passende dæmper.

For at opsummere er Nordlux Fallon påbygning i sort en effektiv og stilfuld belysningsløsning. Med dens effekt på 8.5W og tilslutning til 230V forsyning er du sikret en pålidelig og kraftfuld lyskilde. Med en lysstyrke på 500 lumens og en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 vil denne lampe opfylde dine behov for forskellige aktiviteter. Og med muligheden for at dæmpe lyset kan du tilpasse atmosfæren i rummet efter dit ønske. Vælg Nordlux Fallon påbygning i sort for at få den perfekte belysning og stilfuldt design til ethvert rum.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 500 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".