Nordlux Fallon Long Påbygning, Hvid

Nordlux Nordlux

10819-0

New product

Nordlux Fallon Long Påbygning, Hvid Udvid

DKK 359,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Fallon Long Påbygning, Hvid

Den Nordlux Fallon Long Påbygning i farven hvid er et effektivt og stilfuldt belysningsvalg til ethvert rum. Med en effekt på 8.5W og tilslutning til en 230V forsyning, er denne lampe nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 500 lumens er denne lampe i stand til at levere tilstrækkelig belysning til forskellige anvendelser. Uanset om det er i en stue, soveværelse eller på kontoret, vil lampen give et behageligt og klart lys, der passer til de flestes behov.

En vigtig funktion ved denne lampe er dens høje lyskvalitet med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset, der udsendes af lampen, viser farverne på en flot og ægte måde. Uanset om du vil bruge lampen til at arbejde, læse eller bare skabe en behagelig atmosfære, vil den sikre, at farverne ser naturlige og levende ud.

En ekstra fordel ved denne lampe er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning eller atmosfære i rummet. Uanset om du har brug for et klart, fokuseret lys til at arbejde eller et blødere og mere afslappende lys til at slappe af, kan du nemt tilpasse lampen for at opnå det ønskede resultat.

Samlet set er Nordlux Fallon Long Påbygning i hvid et attraktivt og funktionelt valg af belysning. Med dens effektive energiforbrug, høje lyskvalitet og mulighed for at dæmpe lyset, er denne lampe velegnet til langt de fleste rum og behov.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke500 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug8.5W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".