Nordlux Pære G9 3,3W 400LM 3000K, Klar

Nordlux Nordlux

9420-0

New product

DKK 52,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Tilslutning: Nordlux Pære G9 3,3W 400LM 3000K, Klar tilsluttes til en 230V forsyning.

Lysstyrke: Denne pære har en imponerende lysstyrke på 400 lumens. Med en høj spredning på 280 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet. Du kan derfor forvente en optimal belysning af dine omgivelser.

Lyskvalitet: Nordlux Pære G9 3,3W 400LM 3000K, Klar giver en enestående lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger disse pærer til indendørs eller udendørs belysning, kan du være sikker på at få en lyskvalitet, der imødekommer langt de flestes behov.

Holdbarhed: Nordlux er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, og denne pære er ingen undtagelse. Med en holdbarhed, der overstiger mange af konkurrenterne, kan du regne med at få langvarig belysning og en pålidelig pære, der ikke svigter dig når du har brug for den mest.

Brugervenlighed: Nordlux Pære G9 3,3W 400LM 3000K, Klar er nem at installere og bruge. Du behøver ikke have teknisk ekspertise for at få glæde af denne pære. Den passer nemt i standard G9 fatninger og er klar til brug med det samme efter installation. Derudover har den en forventet levetid på op til 15.000 timer, hvilket gør den til en økonomisk og holdbar løsning.

Anvendelsesmuligheder: Med sin høje lysstyrke og jævne fordeling af lyset er denne pære ideel til både hjemmebrug og kommercielle miljøer. Den kan bruges både indendørs og udendørs, og egner sig godt til belysning af stuer, soveværelser, køkkener, badeværelser eller kontorer. Du kan også bruge den til at skabe en behagelig atmosfære i restauranter, hoteller eller butikker.

Sammenfatning: Nordlux Pære G9 3,3W 400LM 3000K, Klar er en pålidelig og holdbar pære med en imponerende lysstyrke og en jævn fordeling af lyset. Den giver en høj lyskvalitet og er ideel til de flestes behov. Med let installation og lang levetid er denne pære en økonomisk og effektiv løsning til både lokale og kommercielle lysprojekter.

Lyset
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 280 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".