Nordlux Pære G9 3,3W 400LM 3000K, Klar

Nordlux Nordlux

9420-0

New product

DKK 52,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux G9 LED-pære er et kvalitetsprodukt med høj lysstyrke og et flot og ægte lys. Pæren tilsluttes nemt til 230V forsyning og er klar til brug.

Høj lysstyrke og bred spredning: Med en lysstyrke på 400 lumens er denne pære perfekt til at skabe et lyst og behageligt rum. Den har en bred spredning på 280 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i hele rummet.

Høj lyskvalitet: Denne G9 LED-pære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den kan vise alle farver flot og ægte. Det naturlige lys, der produceres, giver en behagelig atmosfære og sikrer, at alle farver kommer til deres ret. Lyskvaliteten opfylder de flestes behov og sikrer en god belysning i rummet.

Denne pære er ideel til brug i forskellige belysningssituationer såsom boliger, butikker eller kontorer. Den kan anvendes i både private og professionelle omgivelser og vil uden tvivl give rummet et flot og behageligt lys.

Lyset
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 280 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".