Nordlux IP S13 40 LED, Børstet stål

Nordlux Nordlux

10902-0

New product

Nordlux IP S13 40 LED, Børstet stål Udvid

Et godt lys er hovedsagen, ikke mindst foran spejlet, hvor ansigtsmakeup’en skal lægges eller skægget barberes. Det er ikke en nyhed. Det er S13 derimod. S13 er en let og elegant væglampe med integreret LED teknologi, der giver et perfekt lys ved spejlet. Design by Bønnelycke mdd.


Læs mere..

DKK 369,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse

Produktet Nordlux IP S13 40 LED i børstet stål er en effektiv og stilfuld lyskilde til dit hjem. Med en effekt på 5.6W er denne lampe energibesparende og miljøvenlig.

Lampen tilsluttes let til en 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge i de fleste hjem.

En af de fremragende egenskaber ved Nordlux IP S13 40 LED er dens høje lysstyrke på 410 lumens. Dette sikrer, at rummet belyses godt og jævnt. Med en strålevinkel på 120 grader sikrer lampen også, at lyset spredes bredt og jævnt i hele rummet.

En vigtig faktor i lyskvaliteten er lampens RA-værdi, som angiver hvor godt lyset gengiver farver. Nordlux IP S13 40 LED har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset er naturligt og ægte, og viser farverne på en flot måde. Dette gør lampen egnet til de flestes behov og giver en behagelig belysning i hjemmet.

Samlet set er Nordlux IP S13 40 LED en pålidelig og kvalitetsfuld lampe, der kombinerer en energieffektiv drift med et flot og naturligt lys. Med sin børstet stålfinish tilføjer den også et elegant og moderne udseende til ethvert rum, hvor den placeres.

Lyset
Lysstyrke 410 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5.6W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".