Nordlux Kitchenio 1-kit 3000/4000K, Børstet Nikkel

Nordlux Nordlux

10935-0

New product

Nordlux Kitchenio 1-kit 3000/4000K, Børstet Nikkel Udvid

Underskabslyset Kitchenio er udstyret med 2-trins Moodmaker og en hukommelses- og nulstillingsfunktion, hvilket giver dig muligheden for at ændre og gemme dine lysindstillinger. Kitchenio kan både monteres ved enten at forsænke det i skabet eller med hjælp fra enten skruer eller dobbelt tape til installation på overfladen.

Ved brug af 2-trins Moodmakeren er det muligt at skabe varmt lys med et enkelt klik på kontakten og koldt lys med det andet klik.


Læs mere..

DKK 109,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse

Nordlux Kitchenio er et 1-kit, der er perfekt til at belyse dit køkken med et jævnt og naturligt lys. Dette kit leveres i en stilfuld børstet nikkel finish, der vil passe godt ind i de fleste køkkenindretninger.

Med en effekt på kun 2W er Kitchenio et energieffektivt valg, der samtidig giver en god lysstyrke. Den har en lysstyrke på 160 lumens, hvilket er tilstrækkeligt til at oplyse dit arbejdsområde i køkkenet. Den høje spredning på 110 grader sikrer, at lyset fordeler sig jævnt og dækker en stor del af området.

En vigtig faktor for lyskvaliteten er RA-værdien, som betegner farvegengivelsen. Kitchenio har en høj RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en flot og ægte måde. Dette sikrer, at du kan se alle farverne på dine madvarer og køkkenredskaber, hvilket er vigtigt for madlavning og køkkenaktiviteter.

Nordlux Kitchenio 1-kit tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og ligetil. Det medfølgende kit indeholder alt, hvad du har brug for til installationen, så du kan komme i gang med at nyde godt af det lys, det giver.

Uanset om du har brug for ekstra belysning til madlavning eller ønsker at skabe en hyggelig stemning i dit køkken, så er Nordlux Kitchenio 1-kit et pålideligt valg med en god lyskvalitet og nem installation.

Lyset
Lysstyrke 160 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".