Nordlux ASK 28 loftlampe, 12W, IP44, hvid

Nordlux Nordlux

10592-0

New product

Nordlux ASK 28 loftlampe, 12W, IP44, hvid Udvid

Klassisk plafond med matteret skærm. IP44. Plafonden er blandt andet ideel til brug i gang, bryggers eller kælder. Leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid.


Læs mere..

DKK 239,59

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv loftlampe med høj lysstyrke og lang levetid

Den Nordlux ASK 28 loftlampe er en moderne og stilfuld lampe, der er ideel til belysning af både private hjem og kommercielle lokaler. Med en effekt på 12W er denne loftlampe energieffektiv og skaber alligevel en imponerende lysstyrke på 1050 lumens.

Lysstyrke og spredning

Lampen har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette gør den velegnet til at oplyse større områder med et behageligt og klart lys.

Lang levetid og pålidelighed

Den Nordlux ASK 28 loftlampe er udstyret med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift op til 30.000 timer. Den minimale nedgang i lysstyrke over tid sikrer, at lampen bevarer sin høje kvalitet og effektivitet i lang tid fremover. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Design og mål

Med dimensioner på 95 x Ø280 mm har denne loftlampe en kompakt og stilfuld udformning, der passer perfekt ind i de fleste indretninger. Den hvide farve giver et rent og elegant udtryk, der passer til enhver stil.

IP44 certificering

Den Nordlux ASK 28 loftlampe har en IP44 certificering, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den egnet til brug i badeværelser, køkkener og andre rum, hvor der kan være en vis mængde fugt i luften.

Med Nordlux ASK 28 loftlampen får du en effektiv, pålidelig og stilfuld belysningsløsning, der kombinerer høj lysstyrke med lang holdbarhed. Uanset om du har brug for belysning derhjemme eller i en kommerciel kontekst, vil denne loftlampe opfylde dine behov på en pålidelig og stilfuld måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1050 lumens
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 95 mm.
Diameter 280 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".