Nordlux Oja 42 loftlampe, 22W, IP20, 2700K, 3-trins dæmp

Nordlux Nordlux

11234-0

New product

Nordlux Oja 42 loftlampe, 22W, IP20, 2700K, 3-trins dæmp Udvid

Oja er et universelt anvendeligt, ultrafladt loftlys med integreret LED og Moodmaker-funktionalitet, som gør det muligt at dæmpe produktet i 3 trin uden en lysdæmper, men blot ved brug af en almindelig vægkontakt. Oja har en meget lang levetid på 25.000 timer og et behageligt varmt hvidt lys på 2700K.


Lyset 
Kulør2700K 
DæmpbarJa, 3-trins
Lysstyrke2100 lumens
Spredning 120 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningIndbygget LED
Diameter42,4 cm.
Højde2,3 cm.
Effekt & spænding
Spænding230V
Forbrug22 W
Andet info
IP-klasseIP20

Flere detaljer

DKK 549,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld loftlampe med dæmpningsfunktion

Nordlux Oja 42 loftlampen er en moderne og energieffektiv løsning til belysning af dit hjem. Med en effekt på 22W er lampen i stand til at producere en imponerende mængde lys. Den er designet til at blive tilsluttet til en 230V strømkilde, hvilket gør installationen nem og problemfri.

Med en lysstyrke på 2200 lumens og en spredning på 120 grader sikrer loftlampen en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette hjælper dig med at skabe en behagelig og veloplyst atmosfære i dine omgivelser. Den høje lyskvaliteten med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at farverne vises naturligt og ægte. Dette betyder, at du kan nyde en behagelig belysning, der gør rummet endnu mere indbydende.

En af de fantastiske funktioner ved Nordlux Oja 42 loftlampen er dens dæmpningsfunktion. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den helt rigtige atmosfære til enhver lejlighed. Uanset om du ønsker en blød og afslappende stemning eller en mere lys og oplyst atmosfære, kan du nemt tilpasse lampens lysstyrke til dine præferencer.

Det er vigtigt at bemærke, at denne loftlampe har IP20-klassifikationen, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og skal installeres i tørre indendørsområder. Dette gør det ideelt til brug i stuer, soveværelser eller børneværelser.

Samlet set er Nordlux Oja 42 loftlampen en stilfuld og funktionel løsning til belysning af dit hjem. Med dens effektive lysstyrke, dæmpningsfunktion og høje lyskvalitet vil denne loftlampe opfylde langt de flestes behov for belysning. Så uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære eller har brug for godt lys til dine daglige aktiviteter, er Nordlux Oja 42 loftlampen et godt valg.

Lyset
KulørVarm hvid
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug22W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP20


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".