Nordlux Oja 60 loftlampe, Smart Light 2700-6500K, 30W, IP20

Nordlux Nordlux

11244-0

New product

Nordlux Oja 60 loftlampe, Smart Light 2700-6500K, 30W, IP20 Udvid

Oja er en ultra tynd plafond i et moderne og enkelt design, der er nem at installere og kan tilknyttes til Nordlux Smart Light med Bluetooth. Med den valgte enhed har du muligheden for at skifte det hvide lys fra varmt til koldt.

Oja er en 60 cm stor plafond, der er integreret med det nyeste Bluetooth Mesh teknologi, som giver dig muligheden for at styre lyset fra din mobil både inden- og udendørs og dette med en stabil forbindelse mellem enhederne.

Nordlux Smart giver dig mulighed for at styre og tilpasse dit lys fra din smartphone, tablet eller fjernbetjening med simpel og hurtig opsætning på kun 60 sekunder.


Lyset 
Kulør 2700-6500K 
Dæmpba Ja
Lysstyrke 3500 lumens
Spredning  120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Diameter 60 cm.
Højde 2,3 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 30 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 949,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produkt Beskrivelse

Nordlux Oja 60 loftlampen er en moderne og smart lampe, der passer perfekt til ethvert rum i dit hjem. Den har en imponerende effekt på 30W, der sikrer nok lys til at oplyse hele rummet. Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Lysstyrken på 3500 lumens og en bred spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lampen er ideel til større rum, hvor du har brug for et klart og godt oplyst område. Med en høj lyskvalitet, der har en RA-værdi på 80-85, kan du være sikker på, at lampen giver et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Denne lyskvalitet er normalt mere end tilstrækkelig til de fleste menneskers behov.

En ekstra funktion ved Nordlux Oja 60 er muligheden for at dæmpe lyset. Dette gør det muligt at tilpasse belysningen efter dine præferencer og skabe den rette atmosfære i rummet. Uanset om du har brug for fuldt lys til arbejde eller et mere dæmpet lys til afslapning, kan denne lampe opfylde dine behov.

Nordlux Oja 60 loftlampen har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette betyder, at den er egnet til indendørs brug og ikke bør bruges i badeværelser eller udendørs områder, hvor der er risiko for fugt eller vand.

Samlet set er Nordlux Oja 60 loftlampen en alsidig og moderne lyskilde, der tilføjer stil og funktionalitet til ethvert rum i dit hjem. Med dens høje effekt, justerbare lysstyrke og naturlige lyskvalitet vil denne lampe imødekomme dine behov for belysning på en elegant og pålidelig måde.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Kold hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 3500 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".